Driftssikker og udviklingsorienteret funktionschef til det sundhedsjuridiske område i Sundhedsstrategisk Planlægning,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vi søger en funktionschef til det sundhedsjuridiske områder, der brænder for sundhedsjura og har flair for at lede en gruppe medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. En leder, der formår at udvikle området samtidig med, at der sikres stabil daglig drift.

Lyder det som dig? Så er du måske vores nye funktionschef i Sundhedsstrategisk Planlægning i Regionshuset i Sorø.

Om os

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center i Region Sjælland, som både understøtter det politiske niveau (Regionsrådet) og virksomhedsområderne (sygehuse og det præhospitale område med flere). Vi er samtidig en vigtig samarbejdspartner for de øvrige tværgående centre i regionen. Vi er cirka 70 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling, patientsikkerhed og sygehusbyggeri.

Centret består af tre enheder og et sekretariat, der sammen sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland.

Enhed for planlægning er en del af Sundhedsstrategisk Planlægning og består af tre funktionsområder; Sygehusplanlægning, Patientvejledning og Sundhedsjura.

Dine opgaver og referenceforhold

Du får det personalemæssige og faglige ansvar for det sundhedsjuridiske område, der løser en bred vifte af rådgivnings- og driftsopgaver.

Opgaverne spænder over udvikling og håndtering af klage- og erstatningssagsområdet, sagsbehandling og konkrete afgørelser omkring grænseoverskridende sundhedsydelser samt sundhedsjuridisk rådgivning og undervisning af sygehuse, præhospitalt center, koncerncentre med flere indenfor bl.a. patientrettigheder, befordring og compliance, når der udvikles nye løsninger i Sundhedsplatformen. Derudover varetages opgaver omkring regionens abort- og sterilisationssamråd.

Du kommer til at lede en gruppe fagligt engagerede og dygtige medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der alle motiveres af at gøre en forskel for patienterne og borgerne i Region Sjælland.

Det er som leder af denne funktion vigtigt, at du kan tilpasse dit lederskab til de enkelte opgaver og kan bidrage i detaljen, når der er behov for sparring i konkrete sager og i helikopterperspektivet, når der er behov for strategiske input såvel internt i regionen som i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.

Du får en stor kontaktflade i regionen, både til de øvrige enheder i vores center, men også til andre tværgående centre og sygehuse. Du vil ligeledes være med til at tegne og repræsentere Region Sjællands sundhedsjuridiske position i samarbejdet med de øvrige regioner og staten.

Du vil referere til planlægningschefen, og du kommer til at indgå i ledergruppen i Enhed for planlægning og i funktionschefgruppen på tværs af Sundhedsstrategisk Planlægning, hvor der er mulighed for ledelsessparring, lederudvikling og videndeling. Vi prioriterer både faglig og ledelsesmæssig udvikling højt, og vi bruger aktivt kompetenceudvikling som en måde at binde centrets forskellige områder sammen på.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har erfaring med personaleledelse og relevant faglig ledelse
  • Er en inspirerende leder og udviklende holdspiller, som prioriterer god trivsel og gode arbejdsforhold højt
  • Har administrative og analytiske kompetencer, som du har erfaring med at omsætte til god og effektiv sagsbehandling
  • Er en dygtig "netværker", som kan skabe og udvikle samarbejde på tværs - både internt og eksternt
  • Har lyst og evner til at arbejde i en politisk styret organisation
  • Er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt
  • Er kvalitetsbevidst og kan sikre produkter af høj kvalitet - også når deadlines er korte
  • Har kendskab til det sundhedsjuridiske område og de opgaver som funktionsområdet løser
  • Har en juridisk eller anden relevant uddannelse

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med tiltrædelse 1. november 2023

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist er søndag den 17. september 2023.

Vi forventer at holde første samtalerunde torsdag den 21. september og eventuel anden samtalerunde mandag den 25. september.

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Planlægningschef Janne Refnov på telefon 93557990 eller mail [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Er du en erfaren personaleleder, og har du mod på at arbejde med driftsteknikere, der til hverdag understøtter hele regionens sygehuse og borgere? Hos os får du masser af ansvar, høj frihedsgrad, t..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe, så byd ind på denne nye og spændende stilling .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at forme fremtidens digitalisering i [xxxxx]? Vi søger en passioneret afdelingsleder til vores dynamiske IT- og Digitaliseringsafdeling. Som afdelingsleder får du en c..
    • Afdelingsleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1