Pædagogfaglig koordinator med flair for IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Brænder du for velfærdsområdet og IT, og kan du omsætte dine socialfaglige og pædagogiske kompetencer til udvikling og implementering af faglig dokumentation? Så se med her!

Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune søger en ny kollega med pædagogisk eller socialfaglig baggrund til fortsat implementering af VUM 2.0. og Fælles Faglige Begreber i KMD Nexus.

Om jobbet

Du bliver en del af staben i Center for Børn og Voksne, der ud over dig består af en systemadministrator på myndighedsområdet, to økonomikonsulenter, en udviklingskonsulent, en jurist og en projektleder på KMD Nexus/VUM 2.0. Du vil referere til områdelederen af udførerområdet.

Vores ambition er at udvikle fagsystemet Nexus, så det understøtter metode og arbejdsgange, og bliver et effektivt værktøj til understøttelse af medarbejdernes daglige arbejdsopgaver og ledelsens styring af området. På udførerområdet ønsker vi at højne vores pædagogiske dokumentationspraksis, så vi får bedre data, hvilket du i samarbejde med centerets øvrige faglige koordinatorer og ledelse skal stå for.

På den korte bane er din opgave at understøtte implementeringen af Nexus og VUM 2.0 og FFB med fokus på udførerområdet. I tæt samarbejde med systemadministratoren på myndighedsområdet, superbrugerne på udførerområdet, de faglige koordinatorer og ledelsen skal du være med til at planlægge og implementere ny Nexus og VUM 2.0.

På den længere bane er din opgave at sikre en fastholdelse af den gode dokumentationspraksis og vigtigst af alt metoderne i udførerområdets tre afdelinger for voksne borgere, der indeholder: botilbud, væresteder, socialpædagogisk støtte, klub og aktivitetstilbud. Du vil få en særlig rolle på kommunens varige botilbud, da vi mener at forståelsen for systemet og metoderne er vigtige i forhold til målet om god pædagogik, dokumentation og dermed bedre data.

Du skal kunne mestre mange forskellige typer af kontakter i løbet af en arbejdsdag, da du vil samarbejde bredt med relevante fagpersoner, ledere og øvrige samarbejdspartnere internt og eksternt om opgaveløsningen. En af vores tætte samarbejdspartnere er systemadministratorerne i Center for Sundhed og Seniorliv.

Du får fleksibel arbejdstid og vil også have mulighed for at arbejde hjemme.

Hos os sætter vi pris på en uhøjtidelig omgangstone, og vi er kendt for et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vi er drevet af at finde fælles løsninger.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Udvikling af KMD Nexus og vedligeholdelse og løbende forbedring af nuværende funktioner.
  • Testning af ny funktionalitet, heraf teknisk opsætning under hensyntagen til den grundlæggende opsætning på tværs af Center for Børn og Voksne og Center for Sundhed og Seniorliv.
  • Udarbejde vejledninger til brugerne, og understøtte superbrugerne i formidling af ændringer, eksempelvis i form af undervisning og oplæg.
  • Supportere brugere med problemløsning og vejledning i brugen af systemet i det daglige, telefonisk eller via vores helpdeks.
  • Sikre dokumentation af den tekniske opsætning af systemet.
  • Kvalitetssikring og udtræk af data til brug for ledelsesinformation.
  • Afholdelse af superbrugerforum i Furesø Kommune i tæt samarbejde med systemadministratoren på myndighedsområdet (Center for Børn og Voksne).
  • Understøtte slutbrugers behov for sammenhæng mellem faglighed og IT-system
  • Have særlig fokus på udvikling af den faglige dokumentation på de varige botilbud


Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring fra det specialiserede socialområde, og at du er systematisk IT-bruger. Du kan være faglig koordinator, pædagog, sygeplejerske eller socialrådgiver og du har måske erfaring med opsætning og/eller udvikling af systemer. Hvis du kommer med et godt kendskab til Nexus, VUM-metoden og erfaring med socialfaglig- og/eller sundhedsfaglig dokumentation, er det klart en fordel. ikke har erfaringen, forventer vi, at du har lyst til at blive klogere på fagsystemets mange muligheder, og vi sørger vi for grundig oplæring, så du bliver klædt på til at varetage opgaverne.

Du brænder for at skabe sammenhæng mellem praksis og dokumentation, og du ved, hvor stor betydning det har, for at kvalificere det pædagogiske arbejde og få valid data.

Personlige egenskaber

Du er god til at skabe relationer og virker tillidsskabende i samarbejdet. Med din servicemindede indstilling, har du en anerkendende, men også vedholdende tilgang i forhold til dine samarbejdspartnere, og du er en god kommunikator og formidler. Du er både en holdspiller og kan stå på egne ben.

Det er naturligt for dig at arbejde struktureret, og du kommer i mål ved at være systematisk. Du er god til at stille nysgerrige spørgsmål for at få afdækket eventuelle problemstillinger, og du formår at bringe dine erfaringer i spil.

Derudover er du helt naturligt kvalitetsbevidst med fokus på detaljen og gerneerIøie rpmola9 n * doin/eluemstprtfnulmu * ræroefsmek rsf
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=89bc42f6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Værløse
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du lede engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i en kommune med banebrydende byudviklingsprojekter, og vil du arbejde i en kommune, hvor der er ressourcer til at iværksætte fremtidssikrede .
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2