Gæringstekniker til 30L udviklingslaboratorie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Har du en passion for gæringsudvikling? Trives du i et miljø, hvor du i laboratorieskala, kan udleve din interesse for stål og proces? Så er du måske vores nye kollega. Om jobbet Vi søger en dygtig og entusiastisk teknikker til udvikling af mikrobielle gærings- og grovrensprocesser i laboratorie skala. Dit primære ansvarsområde vil være vores 30 L gæringstanke. Her vil du i samarbejde med en udviklingskemiker og andre teknikere/laboranter være ansvarlig for planlægning, udførelse og dokumentation af laboratorieforsøg. Dette inkluderer udførelse af gæringsforsøg med tilhørende grovrens eksempelvis centrifugering og homogenisering, prøveudtagning og prøvehåndtering. Kvalifikationer Vi forestiller os:
  • Du har en teknisk baggrund og er uddannet som procesteknolog, levnedsmiddelteknikker eller lignende.
  • Du har erfaring med gæring og grovrensprocesser.
  • Du er ikke bange for, at ’tage fat’ og kan lide at arbejde med stål og proces.
  • Erfaring med gær eller E. coli er en fordel.
  • Som person er du struktureret og kender til vigtigheden af at dokumentere eksperimentelt arbejde.
  • Du kan lide, at arbejde i et dynamisk miljø.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk - både mundtligt og skriftligt.
  • Du er en team player og trives i samarbejdet med andre.

  • Om afdelingen I Upstream Development udvikler vi gærings- og grovrensprocesser til produktion af nye terapeutiske proteiner. Arbejdet udføres primært i gæringstanke fra 2L-200L som kontinuerte og fed-batch gæringer. Afdelingen består af ca. 50 personer fordelt på tre teams, der arbejder med henholdsvis mikrobielle og mammalle gæringsprocesser og cellebanker. Denne stilling er placeret i vores mikrobielle team, hvor vi primært arbejder med gær og E. coli i laboratorieskala. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager Naia Risager Wright på tlf. +45 30752811. Deadline Tidsfrist for ansøgning er d. 10.03.2023. Ansøgninger behandles løbende og interviews vil blive afholdt i ansøgningsperioden. Så tøv ikke med at søge stillingen! Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om, ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Måløv

      [xxxxx] is building a world-class research team within Cardio-Renal Disease Research and is seeking an experienced and highly motivated scientist to drive our efforts in the discovery of nov..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Måløv

      Are you ready for an exciting job opportunity within an ambitious team where you will lead and set direction for highly skilled analytical scientists and technicians? Do you have strong interest in..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Måløv

      Are you ready to pioneer the future of pharmaceutical development? Do you have a passion for analytical techniques and spectroscopic analysis? Are you interested in implementing PAT solutions as pa..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Bagsværd

      Are you a seasoned project manager with a flair for supply chain? Do you thrive in working within a fast-paced environment and with internal and external stakeholders? Would you like to help us int..
      • Forretningsudvikler
      • Bagsværd
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    8. maj 2024 7
    7. maj 2024 7
    6. maj 2024 5
    5. maj 2024 5
    4. maj 2024 5
    3. maj 2024 5
    2. maj 2024 5
    1. maj 2024 5
    30. april 2024 5
    29. april 2024 5
    28. april 2024 6
    27. april 2024 6
    26. april 2024 6
    25. april 2024 4
    24. april 2024 4
    23. april 2024 3
    22. april 2024 4
    21. april 2024 4
    20. april 2024 4
    19. april 2024 4
    18. april 2024 4
    17. april 2024 4
    16. april 2024 4
    15. april 2024 7
    14. april 2024 5
    13. april 2024 5
    12. april 2024 5
    11. april 2024 5
    10. april 2024 5
    9. april 2024 5
    8. april 2024 5