Forskningsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Forskningsmedarbejder til Øre-, Næse-, Halskirurgisk Afdelingen på Sjællands Universitetshospital i Køge.

Projektstilling

Har du en sundhedsfaglig kandidatuddannelse? Er du forsknings- og udviklingsinteresseret, har erfaring med administrative opgaver i større projekter og samtidig lyst til at varetage mange forskellige forskningsrelaterede opgaver? Så er det måske dig, vi søger til en stilling i en forskningsenhed i rivende udvikling, hvor vi har brug for en erfaren forskningsmedarbejder.

Afdelingens velfungerende forskningsenhed har i de senere år fået mulighed for at stå i spidsen for flere større nordiske innovations- og forskningsprojekter – herunder 3 EU finansierede projekter. Det har betydet, at vi i løbet af kort tid er vokset betydeligt, og i dag har tilknyttet både professor, flere forskningslektorer, aktuelt 8 ph.d. studerende samt erfarne forskningsaktive sygeplejersker og læger. Gennem vores vækst har vi skabt et ambitiøst, udviklende og konstruktivt tværfagligt forskningsmiljø med tætte samarbejdsrelationer til bl.a. nordiske samarbejdspartnere.

Vi er nu nået et sted, hvor vi har brug for en forskningsmedarbejder, der på tværs af vores større forskningsprojekter kan indgå i forskellige forskningsrelaterede opgaver af både administrativ og understøttende karakter. Du skal derfor være indstillet på at varetage et bredt spektrum af opgaver fra transskribering, udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside, litteratursøgning, oprettelse af internetbaserede spørgeskemaundersøgelser til statistisk analysearbejde, hjælp til fund-raising samt mere administrative opgaver. Afhængig af dine kvalifikationer og interesse for at indgå i tværfaglig forskning inden for øre-, næse, hals- og søvnapnøområdet, kan der over tid skabes mulighed for at deltage aktivt i udvikling af nye projekter.

Kvalifikationer: Vi forestiller os, at du har en sundhedsfaglig kandidatuddannelse eller er kandidat i folkesundhedsvidenskab, sociologi eller lignende med specialisering indenfor det sundhedsfaglige område og nogen erfaring fra praksis. Du kan dokumentere stærke analytiske evner samt lyst og kendskab til både kvantitative og kvalitative forskningsmetoder. Du har solid viden om spørgeskemaundersøgelser, herunder statistik/ statistiske værktøjer, gerne SPSS. Du har viden om og erfaring med litteratursøgning i databaser, har evner og lyst til at arbejde i mange forskellige og måske nye it-programmer samt internetbaseret software som eksempelvis Zotero, SurveyXact og Outlook. Vi forventer også du har solidt kendskab til i Office-pakken, herunder håndtering af Word, Excel og PowerPoint samt er indstillet på at varetage forskellige administrative opgaver. Grundet de mange forskellige arbejdsopgaver skal du trives med mange opgaver på samme tid og have evner for overblik og systematik. Du evner skriftlig og mundtlig dansk og engelsk på højt niveau.

Stillingen: Et af afdelingens EU finansierede og tværfaglige projekter, InnoSleep, som ledes af sygeplejefaglig forskningsleder Thora Grothe Thomsen, og som har fokus på udvikling af nye teknologiske løsninger og behandlingstilbud til patienter med kronisk søvnapnø, har muliggjort en projektansættelse i perioden juni 2023 til december 2025. En række opgaver vil derfor primært være relateret til dette projekt.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn i henhold til overenskomst, Protokollatet om kandidater trin 4-8. Stillingen er en fuldtidsstilling som løber til 30. november 2025. Forlængelse kan være mulig, men afhænger af fund-raising. Ansættelse efter aftale.

Ansøger skal være indstillet på, at der vil blive indhentet referencer.

Ansøgningsprocedure:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, før du søger:

Sygeplejefaglig forskningsleder Thora Grothe Thomsen, [email protected], 23840201

Chefsygeplejerske Lotte Kragh Nielsen, [email protected], 25722786

Ansøgningsfristen er 22. maj 2023

Din ansøgning skal indeholde 1) motiveret ansøgning, 2) CV med oplysninger om universitetsgrad og hidtidige ansættelser 3) oplysninger om tidligere forskningserfaring 4) kopi af eksamensbeviser samt 5) vedlagt abstrakt på dit kandidatspeciale eller lignende

Ansættelsessamtaler afholdes 26 maj 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Køge
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Roskilde

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Kalundborg

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    We are seeking applicants for a 3-year postdoc in marine biodiversity, to join us at the Department of ECOSCIENCE working within developing methods for monitoring, modelling, and assessing the biod..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1