GMP Professionel til Mikrobiologisk QC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Brænder du for kvalitet og trives du med at navigere i de gældende GMP og myndighedskrav? Motiveres du af at sætte retning og bidrage til at vi løbende forbedrer vores processer for at sikre en høj standard? Hvis dette er tilfældet er du måske den nye GMP Professional i vores Mikrobiologiske laboratorie i Injectable Finished Products (IFP QCM). Vi søger en dygtig og dedikeret kollega, der skal bidrage til at GMP-krav efterleves. Vi er en afdeling med stor diversitet, en åben og inkluderende kultur. Vores engagement er højt og vores tilgang er, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har kvalitet og patientsikkerhed højest på agendaen. Om jobbet Som GMP Professional i vores laboratorie har du en central rolle i afdelingen, hvor du har et tæt dagligt samarbejde med ledergruppen, kemikere og laboranter ift. at sikre løbende audit- og inspektionsparathed samt støtte afdelingen i at sikre gældende myndighedskrav efterleves. Udover at være en nøglemedarbejder internt i IFP QCM vil du have et bredt samarbejde på tværs i Novo Nordisk med øvrige inspektions koordinatorer, mikrobiologiske laboratorier samt QA. Jobbet inkluderer følgende hovedansvarsområder:
  • Ansvarlig for at forberede samt koordinere inspektioner fra myndighederne
  • Deltage i audit teamet på tværs af organisationen
  • Coache og supportere kollegaer i udarbejdelse af afvigelser og ændringssager
  • Idéntificere samt implementere kvalitetsforbedringer så der sikres simple arbejdsgange med det rette kvalitetsniveau
  • Trending og rapportering af kvalitetsparametre i afdelingen
  • Stillingen giver dig en unik mulighed for at anvende din viden indenfor kvalitet og påvirke måden, hvorpå vi arbejder med kvalitet og GMP i afdelingen, mens du på samme tid opbygger et bredt netværk med interne samarbejdspartnere i Novo Nordisk. Der er en høj grad af selvstændighed i stillingen med god mulighed for at sætte sig eget præg på tingene. Kvalifikationer
  • Du har en uddannelse som farmaceut, ingeniør eller en tilsvarende naturvidenskabelig baggrund.
  • Du har minimum 3 års erfaring med kvalitetskontrol/GMP og har tidligere deltaget i myndighedsinspektioner i den farmaceutiske industri.
  • Måske sidder du i dag i en QA stilling og har interesse i at bruge din erfaring aktivt i Line of Business.
  • Kendskab til QC, aseptiske processer og LEAN er en fordel.
  • Det er et krav du er flydende i dansk/engelsk såvel mundtligt som skriftligt.
  • Som person er du dygtig til at etablere relationer, kommunikere tydeligt til såvel laboranter som ledelse samt har en struktureret og systematisk tilgang til problemløsning. Du trives med at sætte retning, arbejder selvstændigt og har en vilje til at lykkes på afdelingens vegne. Du ved, hvornår du skal være pragmatisk, og hvornår der skal stås fast på gældende krav/forventninger. Det er en forudsætning, at du er nysgerrig af natur og får energi af at gå på shop floor samt have en daglig dialog med dine kollegaer i laboratoriet. Jobbet kræver en stærk kvalitetsbevidsthed samt evne til at fremstå som en rollemodel når, der skal sættes en retning for kvalitet og compliance relaterede sager. Om afdelingen Det mikrobiologiske QC i IFP er placeret i Bagsværd, hvor vi er 60 dygtige medarbejdere der er ansvarlige for udførsel af mikrobiologiske analyser, der kræves hos de aseptiske produktionsenheder vi servicerer. I vores afdeling sætter vi en ære i at overholde vores forpligtelser til vores kunder samt at vi lykkes i fællesskab. Om Novo Nordisk I Novo Nordisk hjælper dine evner, pligtopfyldenhed og ambitioner os til at gøre en forskel for vores patienter. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med dit talent samt for faglig og personlig udvikling. Kontakt For yderligere information kontakt venligst Jens Kruse, tlf. +45 3075 8644. Deadline Ansøgning skal ske senest 23. juni Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København V

      Fri kontakt
      Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    2. maj 2024 84
    1. maj 2024 79
    30. april 2024 71
    29. april 2024 66
    28. april 2024 76
    27. april 2024 76
    26. april 2024 71
    25. april 2024 70
    24. april 2024 77
    23. april 2024 71
    22. april 2024 73
    21. april 2024 73
    20. april 2024 74
    19. april 2024 69
    18. april 2024 66
    17. april 2024 65
    16. april 2024 64
    15. april 2024 77
    14. april 2024 77
    13. april 2024 82
    12. april 2024 74
    11. april 2024 71
    10. april 2024 79
    9. april 2024 73
    8. april 2024 73
    7. april 2024 89
    6. april 2024 95
    5. april 2024 88
    4. april 2024 87
    3. april 2024 86
    2. april 2024 88