Driftansvarlig for elinstallationer, herunder højspænding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Brænder du for drift og vedligehold af elinstallationer, herunder højspændingsanlæg og kan du udvikle og drive en strategi inden for dette felt? Trives du i en dynamisk hverdag, med høj faglighed og stærkt samarbejde? Har du et solidt videns- og erfaringsfundament inde for dette felt kombineret med pratisk erfaring? Så er det netop dig, vi har brug for til denne nyoprettet stilling. Jobbet
Du bliver en del af afdelingens tekniske team, hvor dine primære arbejdsopgaver er drift og vedligehold af elinstallationer, herunder højspændingsanlæg, samt drive og udvikle forsyningsstrategien på tværs af de Novo Nordisk sites der ligger i hovedstadsområdet. Du kommer til at indgå i en dynamisk afdeling, der er kendetegnet ved høj faglighed og stærkt samarbejde. Afdelingens primære fokus vil være site Bagsværd, men det skal forventes at kunne levere services til andre Novo Nordisk sites i Danmark, og stillingen har derfor en stor berøringsflade, med både interne og eksterne stakeholders, hvor der i høj grad efterspørges en ”can do” attitude. Dit primære ansvar bliver, at sikre maksimal oppetid for vores nuværende og fremtidige elinstallationer, herunder højspændingsanlæg, samt at kunne udvikle en forsynings og kapacitets strategi for fremtiden og dermed være garant for at vores fremtidige udvidelser inden for forskning, udvikling og produktion kan realiseres. Du har indsigt i hvordan man løbende udvikler og optimerer driften og vedligeholden af elinstallationerne. Du er med til at sikre, at vi altid er i compliance med gældende regler, regulativer og procedurer. En del af jobbet vil indebærer, at du kan indgå i en el-rådighedsvagtordning som sikrer, at vi altid er tilgængelige hvis det uforudsete skulle ske.
Kvalifikationer For at få succes i rollen, kan din baggrund være:
  • Du er formentligt el-ingeniør, el-installatør, maskinmester eller anden tilsvarende teknisk baggrund med erfaring indenfor moderne drift og vedligehold af elinstallationer
  • Du skal have kvalifikationer til at påtage dig et driftansvar for højspændings-installationerne
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du har erfaring med at udvikle og drive strategier og gerne forsyningsstrategier
  • Dit arbejde vil bestå af både praktisk og administrativ karakter, da vi har fokus på optimering af processen med tilhørende dokumentation. Det betyder, at du skal kunne omsætte din tekniske indsigt og viden til operationelle processer, der gør os bedre hver dag.
    Som person er du;
  • Imødekommende og indkluderende
  • Serviceminded, proaktiv, engageret og brænder for at levere høj kvalitet til kunden til den aftalte tid
  • Selvstændig, identificerer muligheder, kan træffe beslutninger samt stå ved dem
  • Arbejder effektivt og struktureret, og sikrer et konstant flow i din opgaveeksekvering.
  • Modtagelig og åben for forandringer, og evner at se tingene oppefra og ser ingen opgave for stor eller for lille
  • I det daglige skal du samarbejde med ansvarsområdets øvrige personale, og det er derfor vigtigt, at du god til at kommunikere, servicemindet og evner at være en god holdspiller.
    Om afdelingen Afdelingen er en del af organsationen Corporate Facilities (CFa), der leverer ejendomsservices til alle områder i Novo Nordisk i Danmark. Stillingen er organisatorisk placeret i Service Centre Bagsværd, som består af 8 medarbejdere med et højt ambitionsniveau, og hvor personlig udvikling og samarbejde er nøgleord til succes. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.
    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager Ronni Jensen på +45 3075 0525 Ansøgningsfrist
    05/03/2023 Vi afholder samtaler løbende med relevante kandidater, hvorfor vi opfordre dig til at søge hurtigst muligt. Du behøver ikke medsende en motiveret ansøgning, men tilføj et par sætninger om, hvorfor du søger jobbet i dit CV. For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces vil vi bede dig om ikke at tilføje et billede i dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København V

      Fri kontakt
      Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    2. maj 2024 84
    1. maj 2024 79
    30. april 2024 71
    29. april 2024 66
    28. april 2024 76
    27. april 2024 76
    26. april 2024 71
    25. april 2024 70
    24. april 2024 77
    23. april 2024 71
    22. april 2024 73
    21. april 2024 73
    20. april 2024 74
    19. april 2024 69
    18. april 2024 66
    17. april 2024 65
    16. april 2024 64
    15. april 2024 77
    14. april 2024 77
    13. april 2024 82
    12. april 2024 74
    11. april 2024 71
    10. april 2024 79
    9. april 2024 73
    8. april 2024 73
    7. april 2024 89
    6. april 2024 95
    5. april 2024 88
    4. april 2024 87
    3. april 2024 86
    2. april 2024 88