Måletekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Et brev til endnu en af vores kommende teknikere i Metrology Lab: Kære Tekniker. Lad os være ærlige fra begyndelsen; Vi har brug for dig, og du er svær at finde.
Det kan være, at du er aktivt jobsøgende eller blot har trykket forbi vores stillingsopslag ved en tilfældighed. Det kan være, at du aldrig nogensinde har skænket det en tanke at forlade dit nuværende job, hvor du egentlig er udmærket tilfreds – eller du har en bekendt, der har prikket dig på skulderen og sagt, at det er på tide at prøve noget nyt og sætte din faglighed i spil et andet sted. Måske du selv kender en person, som du tænker dette jobopslag er relevant for – del endelig annoncen. Det vigtigste for os er, at man brænder for måleteknik og har lyst til at være med på en rejse i én af Danmarks mest spændende og eftertragtede virksomheder, hvor vi hver dag gør en direkte mærkbar og stor forskel for patienter med kroniske lidelser verden over.
Har du erfaring indenfor geometrisk måleteknik og præcisionsmålinger, og har du lyst til at arbejde med det bedste udstyr og levere afgørende data til både udviklingsafdelinger og produktionslinjer? Føler du dig samtidig hjemme i en kultur, hvor der prioriteres personlig udvikling, efteruddannelse og et godt arbejdsmiljø? Hvis ja – så er det netop dig, vi leder efter som vores nye måletekniker i Device Metrology i Hillerød. Afdelingen
Vores afdeling er velfungerende og produktiv, og vi er glade for hinandens selskab. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og for os er et godt arbejdsmiljø altafgørende.
I Metrology Lab foretager vi præcisionsmålinger af de komponenter og emner, der indgår i udviklingen og produktionen af f.eks. de innovative doseringssystemer, der udgør et vigtigt kapitel i Novo Nordisks succeshistorie. Vi arbejder sammen med både udviklingsafdelinger og produktion, og vores kolleger her skal altid kunne regne med, at vi leverer data af højeste kvalitet.
For at leve op til de mange krav til sikkerhed og kvalitet, som vores produkter er underlagt, er det nødvendigt med en omfattende indsamling af data efter veldefinerede forskrifter. Vi har en stor samling af avancerede 3D koordinat målemaskiner og CT scannere og en række softwarepakker til at behandle, dokumentere og rapportere vores måleresultater. Vores setup er i topklasse – vi benytter kun det bedste udstyr og metoder på markedet, og vi er ikke bange for at sige, at det betjenes af nogle af de bedste medarbejdere, der kan opdrives. Du kommer således på forkant med udviklingen og implementeringen af nye standarder og teknologier.
Vi vil sørge for, at du hurtigt vil føle dig velkommen blandt dine 15 dedikerede kolleger, der holder af at dele deres viden og altid står klar med en hånd, når der er pres på – vi kan lide at gå på arbejde, og vi er gode til at tage os af hinanden. Jobbet
Med tiden kommer du til at få ansvaret for en række forskellige måletekniske opgaver, der hovedsageligt har med opmåling af komponenter og færdigstøbte emner at gøre, herunder sikringen af en grundig dokumentation af processer og resultater.
Du vil ikke blive kastet ud på dybt vand fra start, men vil med udgangspunkt i dine nuværende kvalifikationer gennemgå et struktureret og individuelt træningsforløb. Dine kommende kolleger vil agere som sparringspartnere, og med en udviklingsplan vil vi stræbe efter kontinuerlig udvikling og realisering af netop dit potentiale.
Vi prioriterer efteruddannelse og kurser for vores medarbejdere, og vi vil løbende klæde dig på, så du kan lykkedes og trives i rollen – bl.a. med mulighed for opkvalificering inden for kvalitetsstyring og måleteknik på landets erhvervsakademier, denne uddannelse udbydes nemlig nu igen. Vi stræber således altid efter at have et trygt og spændende arbejdsmiljø og give dig muligheder for løbende personlig og professionel udvikling, som er svære at finde andre steder. Kvalifikationer
Stillingen kræver nogle kompetencer, som vi forestiller os, at du har erhvervet igennem en relevant fagteknisk uddannelse. Men hvis du kan overbevise os om, at du har tilegnet dig dem på anden vis, kan du sagtens have gode muligheder for at blive vores nye måletekniker. Det vigtigste er din praktiske erfaring med geometrisk måleteknik - så viser vi dig resten. Vi bruger Zeiss Calypso til styring af vores 3D koordinatmålere og CT scannere, så hvis du ikke allerede har kendskab til det, skal du i hvert fald have mod på at lære det.
Som person trives du når topkvalitet leveres, og din nysgerrighed og positive tilgang til dine opgaver smitter af på dine kolleger. Du tager ansvar for dit arbejde, og du har blik for detaljerne uden at miste overblikket. Du holder af at arbejde sammen med andre om udfordringerne, og du formår at bruge dine gode kommunikationsevner, både på dansk og engelsk.
Som indledningsvist beskrevet, er du muligvis allerede tilfreds i dit nuværende arbejde, men vi håber ovenstående har vakt din interesse, og du kan se de mange muligheder som Novo Nordisk og denne position tilbyder. Er du stadig i tvivl? Vi synes alligevel du skal sende os en uforpligtende ansøgning, så du kan blive inviteret til en fortrolig samtale, hvor du kan høre mere om denne fantastiske arbejdsplads, vores afdeling og selvfølgelig den specifikke stilling. Det vil vi glæde os rigtig meget til.
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk bliver du mødt med tillid, spændende udfordringer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at bringe dine unikke kompetencer i spil i et miljø, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet, og hvor din viden og erfaring er værdifuld. Vi er stolte af at bruge vores dedikation og vores evner til at gøre en forskel for millioner af mennesker verden over.
Vil du vide mere, så klik ind her. Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Ebbesen, Associate Manager, på +45 3075 4762. Ansøgningsfrist
30. april 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. #LI-AMS1
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 81
27. april 2024 82
26. april 2024 78
25. april 2024 73
24. april 2024 71
23. april 2024 69
22. april 2024 84
21. april 2024 83
20. april 2024 84
19. april 2024 82
18. april 2024 78
17. april 2024 76
16. april 2024 70
15. april 2024 81
14. april 2024 86
13. april 2024 84
12. april 2024 82
11. april 2024 80
10. april 2024 73
9. april 2024 68
8. april 2024 70
7. april 2024 80
6. april 2024 80
5. april 2024 77
4. april 2024 75
3. april 2024 76
2. april 2024 77
1. april 2024 84
31. marts 2024 87
30. marts 2024 87
29. marts 2024 91