Laborant til kromatografiske analyser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du interesseret i kromatografiske analyser? Og vil du med på rejsen i at udvikle, implementere samt optimere kromatografiske metoder - (U)HPLC, GC og IC - for råvarer og excipienter, som bruges på tværs af organisationen? Så er stilling som laborant i Material Manufacturing Development noget for dig! Hvis du er ambitiøs som os, kan du se frem til et spændende job i et miljø, hvor vi tilstræber at være ”best in class” i alt hvad vi gør. Jobbet Stillingen er i et af vores analytiske teams, bestående af både laboranter og kemikere. Arbejdsmiljøet er åbent, ambitiøst og dynamisk, med fokus på det hele menneske. Vi har et godt og stærkt samarbejde på tværs af teamet og afdelingen, samt med vores primære samarbejdspartnere. Teamet er ansvarlig for en bred vifte af områder, herunder kromatografiske metoder. Du vil skulle arbejde med implementering (validering/verifikation), diverse typer af problemløsning samt optimering af allerede implementeret kromatografiske metoder: (U)HPLC, GC and IC. Vi udfører analyser på råvarer og excipienter, som anvendes til fremstilling af Novo Nordisks produkter, og vores primære fokus er at implementere og optimere kromatografiske analyser til Sourcing QC. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores andre laboranter og kemikere i teamet samt vores kollegaer i Sourcing QC. Stillingen giver rig mulighed for at videreudvikle sig selv og styrke sine kromatografiske kompetencer og tekniske færdigheder indenfor analyseudstyr. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Planlægning og udførsel af kromatografiske analyser ((U)HPLC, GC og IC) i laboratoriet
  • Praktisk ansvarlig for analyseudstyr
  • Diverse fejlsøgning
  • Opdatering af procedure og dokumentation
  • Supportering og samarbejde på tværs af teamet i forhold til de daglige opgaver
  • Kvalifikationer Du er uddannet laborant og har en god kromatografisk forståelse og en analytisk tankegang. Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på både engelsk og dansk på et professionelt niveau. Som person trives du med at arbejde selvstændigt i laboratoriet samt i mindre projektgrupper. Ligeledes har du et højt niveau af energi til at drive dig selv og dine kollegaer frem til levering på vigtige opgaver til aftalte deadlines. For at supportere dette forstår du værdien af at være en holdspiller, som er fleksibel når prioriteter skifter, og du tager ansvar for at møde de deadlines, som vores kunder er afhængige af. Du arbejder struktureret og finder løsninger der er robuste og med et højt niveau af kvalitet. Du motiverer kollegaer med en positiv og proaktiv attitude samt brænder for at gøre hver dag til en god dag på arbejdet. Vi er på en innovativ rejse i Mat.Man., så det forventes at du er fortrolig med udstyr og IT, og kan begå dig i forskellige systemer. For at blive en succes i dette job har du føgende kvalifikationer:
  • Uddannet laborant og har flere års erfaring indenfor GMP
  • Stærk praktisk og teoretisk baggrund inden for kromatografiske metoder og GMP QC laboratorie ((U)HPLC, GC, and IC)
  • Flydende i dansk og kan tale og skrive engelsk på et professionelt niveau
  • Erfaring med systematisk problemløsning samt arbejder strukturet med øje for processer og optimeringer
  • Praktisk erfaring i brugen af LIMS, Empower og Chromeleon
  • Praktisk erfaring med SA
  • Afdelingen Material Manufacturing Development består af ca. 100 medarbejdere, fordelt på 6 teams, lokaliseret i henholdsvis Hillerød og Bagsværd. Stillingen er i Hillerød, hvor vi har vores chromatografiske laboratoriefacilitet. I Material Manufacturing Development er vi ansvarlig for udvikling og implementering af komplekse materiale (råvare, excipienter, primært pakkemateriale osv.) fra udvikling til produktion, på alle Novo Nordisk sites. Vi samarbejder med mange forskellige områder, fx Quality Control, Quality Assurance samt Novo Nordisk sites i hele verden. Vi er en del af Sourcing Operation, som er overordnet ansvarlig for den indgående forsyningskæde i Novo Nordisk. Om Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager Christina Johansen, mobil: 3077 6056 Deadline Vi indkalder løbende kandidater til samtale, dog er ansøgningsfristen den 20. august 2023. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning til dit CV, men skriv hellere et godt CV, inklusiv hvorfor du søger stillingen. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hillerød

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hillerød

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    20. maj 2024 90
    19. maj 2024 90
    18. maj 2024 90
    17. maj 2024 84
    16. maj 2024 86
    15. maj 2024 84
    14. maj 2024 85
    13. maj 2024 82
    12. maj 2024 86
    11. maj 2024 86
    10. maj 2024 82
    9. maj 2024 86
    8. maj 2024 83
    7. maj 2024 76
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 77
    4. maj 2024 78
    3. maj 2024 68
    2. maj 2024 69
    1. maj 2024 73
    30. april 2024 74
    29. april 2024 70
    28. april 2024 81
    27. april 2024 82
    26. april 2024 78
    25. april 2024 73
    24. april 2024 71
    23. april 2024 69
    22. april 2024 84
    21. april 2024 83
    20. april 2024 84