Teknisk supporter med stort overblik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vil du arbejde i fremtidens montage- og pakkefabrik i færdigvareproduktionen, Kalundborg? Så er det nu at du har muligheden for at være med til at sætte dit personlige præg på vores nye montage- og pakkeprocesser i samarbejde med gode kolleger. Bliv vores nye kollega i SDD (Single Dose Devise) supportteamet, der i dag består af 6 højt engagerede og dygtige medarbejdere. Vi er kendt for vores høje faglige niveau og stabile leveringsdygtighed. Novo Nordisk investerer nu massivt i nye produktionslinjer i Kalundborg, hvor vi skal pakke produkter til patienter der lider af overvægt – de seneste satsninger inden for Novo Nordisk behandlingsformer til vores patienter. Med udvidelsen får vi endnu en vigtig rolle i fremstillingen af fremtidens produkter - og du får mulighed for at være med. I teamet skal vi således ansætte flere nye medarbejdere, som vil være med til at forme indholdet i et nyt kapitel i Novo Nordisk fortsatte succeshistorie. Jobbet Du vil få ansvaret for at supportere og optimere montage- og pakkelinjer i afdelingen SDD, så krav til kvalitet, compliance og GMP er overholdt. Det forventes desuden, at man deltager aktivt i både eksterne inspektioner og interne audits. I opstarten skal der forventes en indkøringsperiode i projektet eller i kørende produktion, alt efter baggrunden man kommer med. Arbejdsopgaver
  • I implementeringsfasen skal der udarbejdes div. tekniske vedligeholdelsessystemer, med udgangspunkt i protokollen for forebyggende vedligehold.
  • Arbejdet med at supportere de forskellige produktionslinjer, indebærer bl.a. håndtering af ændringssager og deltagelse i optimeringsprojekter. Du kommer til at løse forskellige opgaver, der relaterer sig til kvalitet, herunder at forbedre vores procedurer, trænings set-up og løse pludseligt opståede problemer i produktionen. Det kan f.eks. være ved hjælp af LEAN værktøjer.
  • Din primære kontaktflade er teknikere, operatører, udviklingsafdeling (DMD), ledere, leverandører, logistik og kvalitetsafdelingen (QA).
  • Din succes i jobbet vises ved at have fokus på kvaliteten af det arbejde du leverer, samt gennemløbstid for de produkter vi håndterer.
  • Det er en essentielt at kunne håndtere mange bolde i luften og have en hurtig indlæringsevne, da hverdagen er meget tempofyldt.
  • Kvalifikationer Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse – ideelt set en naturvidenskabelig baggrund såsom maskiningeniør, maskinmester eller lignende. De vil være en fordel, at du har et par års kendskab til validering fra den farmaceutiske verden og er indstillet på, at læringskurven vil være stejl og spændende. Det er vigtigt, at du har teknisk viden , men samtidig også synes, at den administrative proces er spændende, da det også er en stor del af jobbet. Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på et professionelt niveau. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en produktion og har forståelse for GMP, men ikke et krav. Som person er du ansvarsbevidst og formår at træffe de nødvendige beslutninger for at løse udfordringer med sans for effektivitet og kvalitet. Du har et godt overblik og en skarp analytisk sans, som gør det nemt for dig at skære ind til benet og gennemskue sammenhænge mellem processer, materialer og udstyr. I teamet sætter vi pris på samarbejde, trivsel, høj faglighed samt engagement. Vi ser derfor gerne, at du kan lide at interagere med andre mennesker, samt har en stor passion og motivation for det arbejde du udfører. Om afdelingen
    Du bliver en del af Novo Nordisk færdigvareproduktion, der tæller omkring 6.100 medarbejdere på tværs af syv produktionssites og fem lande. Vi er det sidste, men meget vigtige, led i værdikæden, før de færdige produkter kan sendes til patienter over hele verden. I færdigvareproduktionen i Kalundborg er vi ca. 350 medarbejdere, der har ansvar for at montere og pakke diabetesprodukter på vores fuldautomatiske produktionslinjer. Du kommer til at indgå i supportteamet i SDD Kalundborg. Vi er pt. i implementeringsfasen af vores nye afdeling – målet med vores team er at supportere driften af montage-, pakkelinjer, optimere processer og sikre udstyrets validerede tilstand. Sammen arbejder vi fokuseret på at leve op til vores ambitiøse mål, og med ønsket om at være blandt de dygtigste, gør vi en dyd ud af at udfordre status-quo. Vi håndterer ændringer og løser problemer effektivt, uden at gå på kompromis med GMP og vores evne til at levere høj kvalitet til tiden. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lars Chr. Flesjø på telefon +45 3077 5272. Ansøgningsfrist 15. februar 2023 – ansøgninger behandles løbende, så send gerne din snarest. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder Novo Nordisk dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Arbejder du med robotteknologi eller har erfaring med robotter så læs videre… Vil du arbejde med produktion i verdensklasse? Vil du være med helt fra start til pakning af [xxxxx]s nyeste pro..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you experienced in environmental monitoring in production area? Are you ready to take on a new challenge and be part of establishing our new production facility in Kalundborg? We are looking fo..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Holbæk

      Intro-stilling i medicinsk sygepleje Tjek ind på en af de nye introduktionsstillinger i medicinsk sygepleje på Holbæk Sygehus. Vi ansætter i perioden 1. juli til 1. september 2024 og selve udda..
      • Øvrige
      • Holbæk
      Få mere info
    • Øvrige i Slagelse

      Vi søger sygeplejersker til Afsnit for hjerne- og nervesygdomme på Slagelse Sygehus. Hvem er vi? Vi er et rehabiliteringsafsnit med plads til 20 patienter i det, vi til daglig kalder FASE 2..
      • Øvrige
      • Slagelse
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67
    7. april 2024 74
    6. april 2024 74
    5. april 2024 73
    4. april 2024 72
    3. april 2024 68
    2. april 2024 69
    1. april 2024 69
    31. marts 2024 75
    30. marts 2024 75
    29. marts 2024 73
    28. marts 2024 70