Kalibreringsmedarbejdere til ny fabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er du på udkig efter en spændende karriere, hvor du kan bruge dine evner som for eksempel elektriker? Vil du være med til at etablere vores nye fabrik i samarbejde med et mangfoldigt team? Så har du den perfekte mulighed. Vi udvider kapaciteten til produktion af Novo Nordisks nuværende og fremtidige orale og injicerbare produkter ved at etablere en banebrydende bioteknologisk facilitet. Bliv en del af vores team, og sæt dit præg på fremtiden for Novo Nordisks produkter. Start din rejse med os i dag! Om afdelingen
I Production Support teamet vil du samarbejde tæt med kollegaer med forskellige baggrunde, blandt andet ingeniører, smede, teknikere og elektrikere. Vi ønsker at bygge et kompetent team, der arbejder på tværs af faggrupper for at sikre optimal udførelse af komplekse projekter. Du kommer til at spille en afgørende rolle i at opbygge og vedligeholde en sund og inspirerende arbejdskultur med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Jobbet
Du kan forvente, at den første tid i din nye stilling vil bestå af at definere fremtidige kalibreringskrav- og metoder i samarbejde med dine kollegaer. Når de nye faciliteter er bygget, vil din stilling være driftorienteret, hvor du bliver en del af det daglige vedligehold samt problemløsning. Dine ansvarsområder vil inkludere, men er ikke begrænset til:
  • Projektafklaring, fejlfinding og support til produktionen med særligt fokus på kalibreringsprocesser.
  • Kalibrering af forskellige parametre som temperatur, tryk, flow, OD og andre i et GMP-reguleret miljø.
  • Vedligeholdelse af detaljeret dokumentation af alt udført kalibreringsarbejde og understregning af vigtigheden og værdien af dokumentation i rollen.
  • Arbejdet foregår i højt tempo, hvor vi sørger for at holde humøret i top. Vi sikrer dig en god oplæring, der sammen med dit engagement og vilje til fremdrift vil støtte op om, at du hurtigt tager del i de daglige opgaver. Der er tale om flere faste stillinger placeret i lønkategori F4 jf. Novo Nordisk lønaftaler. Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Har en uddannelse som automatiktekniker, elektriker eller lignende. Vedhæft venligst dit svendebrev i din ansøgning.
  • Har solid erfaring i hvordan Novo Nordisk processystemer er bygget og solid erfaring i kalibrering og vedligeholdelse af instrumenter.
  • Har kendskab til GMP og SAP på brugerniveau indenfor vedligehold.
  • Har kendskab til tenologi trends indenfor kalibrering af instrumenter og dokumentation af kalibreringsplaner, vedligeholdelsesplaner, reservedele.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.
  • Som person, du:
  • Er initiativrig, kvalitetsbevidst og har øje for detaljer.
  • Er struktureret og uafhængig i din tilgang til arbejdet og foretrækker at forhindre problemer frem for at løse dem.
  • Har evnen til at kommunikere tekniske problemstillinger på en klar og forståelig måde, uanset om det er til kolleger med eller uden teknisk forståelse.
  • Du vil få succes i stilingen, hvis du har din faglige nysgerrighed i behold, er god til at tænke i helheder og kan holde humoret højt til trods for travle og udfordrende perioder. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    For yderligere information kan du kontakte Morten Lomholt, Associate Manager, på tlf. +45 30 75 35 66. Ansøgningsfrist
    13. august. 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Ønsker du en spændende karriere, hvor du kan udnytte dine kompetencer som elektriker til at etablere vores nye fabrik i samarbejde med et mangfoldigt team? Så har du nu den oplagte mulighed ved at .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Ønsker du en spændende karriere, hvor du kan udnytte dine kompetencer til at samarbejde med dedikerede og erfarne fagfolk i etableringe en ny fabrik? Og drømmer du om at være en del af fremtiden hv..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      About the job Are you passionate about maintaining compliance and handling documentation while ensuring the validation of IT systems? Do you enjoy working in a complex stakeholder landscape where..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

      It-kyndig med smedeerfaring søges.Vi søger en erfaren It-kyndig medarbejder med tidligere erfaring som smed og med ekspertise inden for isometriske tegninger til dokumentation, svejselogs og kontro..
      • Øvrige
      • Midt-og Vestsjælland
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    17. maj 2024 71
    16. maj 2024 69
    15. maj 2024 67
    14. maj 2024 65
    13. maj 2024 63
    12. maj 2024 76
    11. maj 2024 76
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62