AC-konsulent med interesse inden for forbedrings- og kvalitetsarbejde i sundhedssektoren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Enhed for Kvalitet og Forbedringer søger en AC-konsulent til en tre-årig stilling, hvor der er fokus på forbedringsarbejdet i regionen.

Din nye arbejdsplads

Enhed for Kvalitet og Forbedringer er en del af Sundhedsstrategisk Planlægning, som er et tværgående center, der sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Sundhedsstrategisk Planlægning har cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver blandt andet inden for sygehusplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling, patientsikkerhed og sygehusbyggeri.

I Enhed for Kvalitet og Forbedringer varetager vi en lang række opgaver i relation til patientsikkerhed og Det Nationale Kvalitetsprogram herunder tilsynssager, utilsigtede hændelser (UTH), Lærings- og Kvalitetsteams (LKT), Patientrapporterede oplysninger (PRO) og Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram (RKKP). Enheden arbejder også med brugerinddragelse og frivillighedsområdet.

Vi understøtter det løbende kvalitets- og forbedringsarbejde i et tæt samarbejde med sygehusene og de kliniske miljøer. Vi sigter altid mod, at vores arbejde kan udføres gennem involverende processer, hvor målet er at finde fælles løsninger, der kan bruges på tværs af sektorer, sygehuse og specialer. Alle led i udviklings- og implementeringsarbejdet understøttes af data.

Vores fornemste opgaver er at omsætte de nationale kvalitetsdagsordner og regionsrådets ønsker på kvalitetsområdet til reelle kvalitetsforbedringer, der støtter både kvalitet, patientsikkerhed, lighed i sundhed og bæredygtighed i Region Sjælland.

Alle i enheden har egne ansvarsområder og samtidigt vægter vi samarbejde og løbende vidensdeling meget høj. Vi har stort fokus på psykologisk tryghed, trivsel og arbejdsglæde i enheden – for selv om vi har travlt og er ambitiøse, er det også et af vores mål, at vi skal have det godt, når vi går på arbejde.

Dine opgaver

Vi søger en fagligt stærk kollega der, med afsæt i egen faglighed og opgaveportefølje, evner at indgå i og berige de store tværgående opgaveområder, som enheden varetager. Samtidig ønsker vi en kollega, der kan drive processer selvstændigt og i samarbejde med andre.

Du vil sammen med en erfaren kollega primært blive tilknyttet arbejdet med Det nationale ledelsesprogram og Region Sjællands forbedringsprogram; Forbedringsrejsen. Her udover kan du forvente, at du løbende vil blive involveret i nogle af de kvalitets- og forbedringsprojekter, der drives fra enheden.

Ledelsesprogrammet er en del af Det nationale kvalitetsprogram og programmet har til formål at give ledere i sundhedsvæsenet - på tværs af sektorer – kompetencer til at omsætte visionerne i kvalitetsprogrammet til konkrete resultater gennem forbedringsmetoder og dataunderstøttet læring.

Forbedringsrejsen er et tilbud til sygehusene i Region Sjælland, der gennem et forløb på fem måneder kombinerer kompetenceudvikling til medarbejdere og ledere med konkrete forbedringsprojekter, som ligger lokalt hos virksomhedsområdet.

Du skal kunne lide at have med mange mennesker at gøre og kunne lide at servicere vores kursister og kolleger på sygehusene, så de kan koncentrere sig om at lære samtidigt med, at de driver deres egne forbedringsprojekter. Samtidigt skal du have lyst til at lære at navigere i en kompleks organisation, hvor sundhedsfaglighed og politik går hånd i hånd og hvor målet er at finde de gode løsninger for regionens patienter.

I dagligdagen vil du opleve at være i tæt samarbejde med kollegaerne i enheden og med de andre enheder i Regionshuset samt kollegaer fra regionens sygehuse.

Din profil

Du kan være nyuddannet eller have erfaring fra tidligere jobs inden for kvalitets- og forbedringsområdet. Du har en relevant kandidatuddannelse – gerne cand.scient.san.publ, cand.scient.soc, cand.scient.anth, cand.scient.pol eller cand.scient.adm. Desuden har du interesse inden for datadrevet kvalitets- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren, gerne med afsæt i Forbedringsmodellen. Du kan drive processer og få afsluttet de opgaver, du påbegynder.

Vi forventer at du:

  • Har et stærkt drive og er udadvendt
  • Har gode samarbejdsevner og en imødekommende tilgang til arbejdet og kollegaerne
  • Er stærk i forbedringstankegangen i relation til udvikling, implementering, opfølgning og organisatorisk læring
  • Har mod på at drive komplekse processer med mange interessenter
  • Har overblik og et strategisk mindset
  • Er en dygtig formidler – både skriftligt og mundtligt

Grundlæggende forudsætter arbejdet i Enhed for Kvalitet og Forbedringer både stor grad af selvstændighed og lyst til at samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en tre-årig fuldtidsansættelse med tiltrædelse senest den 1. oktober 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø med mulighed for op til to ugentlige hjemmearbejdsdage. Der forekommer også arbejdsdage og mødeaktiviteter på regionens sygehuse.

Der er flextidsordning i Regionshuset.

Ansættelsesforløb

Ansøgningsfristen er mandag den 7. august 2023.

Vi afholder ansættelsessamtaler den 11. august.

Der kan indgå en case i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Funktionschef Malene Egsgaard-Toft, [email protected], tlf. 93 56 83 83 (Ferie uge 27, 28, 29, 30) eller

Funktionschef Louise Weile, [email protected], tlf. 93 57 06 23. (Ferie uge 30, 31, 32)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Har du styr på din el-faglighed? Og drømmer du om at gøre en forskel for vores patienter på det globale marked i en stilling med en stor grad af tillid og selvstændighed? Så er du måske vores nye E..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Ville du være med til, at sikre at de mest effektive og relevante træninssetup for vores medarbejdere bliver udviklet? så er stillingen som træningssupporter i PP Business Support muligvis noget fo..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you passionate about ensuring compliance and driving continuous improvement in quality processes? Do you thrive in a dynamic environment where you can collaborate with cross-functional teams an..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7