Er du pædagog, og søger du et dagtilbud med mange uddannet pædagoger?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vi kan tilbyde et børnehus, hvor vi har stor fokus på at skabe det bedste børneliv - hver dag. Mens vi arbejder på det, kan vi tilbyde et godt fællesskab af kollegaer, hvor der både er en høj psykologisk tryghed og en høj faglighed blandt kollegaerne. Både vores tilsynsrapporter fra de sidste 3 år og vores trivselsrapport fra september 2023 peger på en høj trivsel og faglighed i huset. Vi er et hus, hvor medarbejdere bliver taget med på råd, bliver hørt, har gode muligheder for at udvikle sig og har en stemme i tilblivelsen af arbejdslivet. Vi har stor fokus på fællesskaber, både blandt børn og voksne.

Lidt om den stilling, der er ledig: Vi søger en uddannet pædagog på 35 timer pr. 1. april 2024, der har lyst til at give de ældste børn i børnehaven en god overgang til skolen.

2. maj 2024 starter der 23 dejlige børn på Rævestuen. Det er børn, der allerede går i huset, men nu skal være én ny gruppe. Det sætter krav til dit arbejde, for det betyder, at du skal have en faglighed, hvor du hurtigt kan analysere børnenes behov, og du skal kunne lide at arbejde tæt sammen med forældrene. I det kommende år er der meget, der skal nås. Der skal laves overgangskemaer til skolen, der skal holdes forældresamtaler, I skal på ture med de andre børnehuse i Hareskovby og Skolen. Og alt det andet, som også hører sig til i en børnehave. Du skal derfor trives i at arbejde målrettet. Du skal trives i at hverdagen er struktureret, da I ikke kan nå omkring hele overgangsfasen, hvis hverdagen er for ustruktureret. Og du skal trives i, at du fra 1. februar til 1. maj igen skal skabe ét nyt børnefællesskab for de børn, der stadig går i storbørnsgruppen.

På Rævestuen er der, med dig, 2 uddannede pædagoger, en PAU og en meget erfaren medhjælper. På det rævehold, der starter 2. maj 2024, vil de største udfordringer være, at børnene virkelig er gode til at gå i børnehave. De elsker at blive udfordret både kognitivt og motorisk. Børnene kommer fra ressourcestærke familier. Vi har et godt og tæt samarbejde med forældrene, og vi har høje forventninger til hinanden.

Lidt om stedet.

Hareskov Børnehus - er et nybygget 0-6 års dagtilbud, som ligger mellem naturområder, legepladser, skov og villakvarter. Bussen stopper lige ved døren, så det er nemt at komme til og fra arbejde. Vi kan tilbyde en stilling, som indeholder spændende opgaver, som du løfter sammen med en masse dedikerede, dygtige kollegaer. Der er på alle stuer, i hele huset, 2 uddannede pædagoger. Det er kollegaer, der er gode til at give hinanden faglig feedback og bruge hinandens forskelligheder. Vi har både studerende og virksomhedspraktikanter fra Jobcenteret. Det er med til at give en mangfoldighed. Vi er både mænd og kvinder i vores personalegruppe. Vores alder og erfaring er meget bred.

Du vil få en leder, som er meget tilgængelig. Hun er lyttende, både når det gælder de faglige og de private udfordringer, som kan spille ind i dit arbejde. Hun køber gerne kage, når der har været rigtig travlt, eller når hun synes, der er behov. Der er en god kaffemaskine og dejlig te, som kan bruges til kagen. Det er også en leder, som har forventninger til, at fagligheden er høj, men det skal forgå i et tempo, hvor alle kan følge med. Det er en leder, der vil det gode arbejdsmiljø, da hun tror på, at trives personalet, så trives børnene. Hun griner gerne af sig selv, når hun laver fejl. Det er også en leder, som både giver og modtager fagligt modspil, for det er den måde, vi bliver klogere på vores faglighed.

I Hareskov Børnehus lægger vi vægt på, at vi gør tingene forskelligt, og det er helt i orden. Nogen trives med høj musik og dans, nogen trives med stilhed til aktiviteter, nogen trives med at være ude i naturen. Og sådan har børnene det også. Derfor er det børnenes spor, der afgør pædagogikken, og ikke omvendt. Tæt samarbejde med masser af sprogudvikling, science og udeliv. Hver dag åbner børnehaven og vuggestuen sammen i vores store alrum. Vi har en fælles legeplads og laver forskellige projekter sammen, fx fredagsbål, fester, ferieprojekter og vores årlige cykelbane.

Din ansættelse vil være på Rævestuen, men du vil blive ansat i hele huset. Det betyder, at du også træder til og hjælper, hvis der mangler hænder et andet sted i huset end på din egen gruppe. Det kan også betyde, at du i perioder vil kunne blive flyttet til en anden gruppe end Rævene, fx i forbindelse med overgangsarbejde, eller hvis der i perioder er mere brug for dine kompetencer et andet sted i huset. I 2024 har vi et særligt fokus på sprog, science, udeliv og pædagogisk indretning. Så har du en god idé og store visioner til, hvordan det kan blive en stor og integreret del af rævebørnenes hverdag, så hold dig ikke tilbage med at søge stillingen. Hyggelige og rummelige rammer - med masser af sjæl og varme.

Hareskov Børnehus er en integreret institution med i alt 6 stuer, med 55 børnehavebørn og 35 vuggestuebørn. Vores bygninger er fra 2019, og det betyder, at alle lokaler er helt optimale ift. støjniveauet. Vi er et hus, hvor der er et lavt støjniveau. Vi har madordning til hele huset, og køkkenet laver 100% økologisk mad. Der er fokus på madspild og at bruge årstidens grøntsager. Køkkenet ligger lige op til alrummet, og de vil gerne hjælpe til, hvis du gerne vil lave et madprojekt med rævebørnene.

Vores forventninger til dig:

  • Du skal være en uddannet pædagog, og du kan lide at arbejde med den ældste aldersgruppe i børnehaven. Du må gerne være nyuddannet eller næsten færdig med pædagogstudiet. Vi skal nok lære dig op.
  • Det er naturligt for dig at gå til både børn, forældre og kollegaer.
  • Du er mødestabil og fleksibel. Det betyder blandt andet, at du kommer til tiden - hver dag.
  • Du har lyst til at være nysgerrig på dine kollegaer, fordi du ved, at et godt arbejdsmiljø går begge veje.
  • Du skal have en faglighed, hvor du hurtigt kan analysere børnenes behov, og du skal kunne lide at arbejde tæt sammen med forældrene.
  • Du trives i en hverdag, hvor alle børn skal have opmærksomhed, også selvom der er travlt.
  • Du tager hverdagen med ro og med smil.
  • Du ser det som en selvfølgelighed at have et godt og ligeværdigt samarbejde med dine kollegaer og din leder, både på stuen, men i høj grad også på tværs af stuerne.
  • Er åben, nysgerrig og reflekterende i din tilgang til arbejdet.

Vi kan komme med meget mere om vores skønne hus og arbejdsplads, men det er bedre, du kommer på besøg, så du kan se, det ikke "bare" er et salgstrick. Kontakt til Hareskov Børnehus. Du må meget gerne kontakte dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller på mail [email protected]. Vi fortæller og viser gerne vores hus og vores pædagogik frem.

Ansøgningsfrist: 19. februar 2024. Ansættelsen er 1. april eller efter aftale. Samtalerne vil blive afholdt løbende og senest den 22. februar 2024. Send os din ansøgning, dit CV og uddannelsesbevis digitalt via elektronisk link.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. I Furesø Kommune sker løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø Kommune arbejder vi med:

  • Tidlig opsporing.
  • Fælles læringssyn 0-18 år.
  • En dannelsesrejse for dagtilbud og skoler.
  • Sproglige læringsmiljøer.
  • Tværfagligt samarbejde med andre relevante faggrupper.

Se evt. mere her, hvor en medarbejder fortæller, hvordan det er at være ansat i Furesø Kommune: Facebook: https://fb

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=578db83d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Mandag den 19. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du Børnehaveklasseleder, brænder du for elevernes dannelse i 0. klasse/indskolingen?Har du tydelig struktur i din dagligdag og i samarbejdet med kollegaer?Hvis ja, så vil vi gerne invitere..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Allerød

    Firkløveret består af 5 mindre enheder hvor vi sætter en ære i at kunne mærke det nære i det store. I Firkløveret har vi muligheden for at opjustere pædagog andelen og derfor har vi to ledige pædag..
    • Pædagog
    • Allerød
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikssund

    Jægerspris Ungdomsklub søger ny pædagog/medhjælper på 18 timer fra 1. august.Om osJægerspris ungdomsklub er under ombyg/opbygning, det vil sige at her har du mulighed for at være med til at starte .
    • Pædagog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Nordsjælland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2