Maskinmester med kendskab til ventilationsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Har du et solidt kendskab til drift og vedligehold af ventilationsanlæg? Trives du i en travl hverdag, hvor service og forsyningssikkerhed er nøgleord? Vil du kickstarte din karriere, hvor du udvikler dig både fagligt og professionelt i samarbejde med et stærkt team? Så er denne mulighed måske den rette for dig! Vi søger en driftansvarlig for ventilationsanlæg til vores kompetente team i Bagsværd. Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester – tøv endelig ikke med søge, uanset om du er nyuddannet eller har mange års erfaring. Er du erfaren, tilbyder vi dig et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, og hvis du kommer som nyuddannet, forventer vi, at du medbringer et stort drive, og så sørger vi for at klæde dig ordentligt på til jobbet. Om afdelingen
Vores afdeling, CMC API Pilots Operations, består af cirka 75 medarbejdere og er organisatorisk placeret i området Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) API Pilots (Research & Early Development) med omkring 300 medarbejdere. Her foregår API fremstilling og procesudvikling af nye API kandidater til alle Novo Nordisks udviklingsprodukter. Vi er placeret i et område i rivende udvikling med en kontinuerlig strøm af nye projekter. Du bliver en del af et team bestående af ingeniører, maskinmestre, teknikere og håndværkere med ansvar for drift, vedligehold og optimering af black- og clean utility til både produktion, laboratorie og kontorfaciliteter. Teamet drifter blandt andet køleanlæg, trykluft- og vacuumanlæg, ventilationsanlæg, vandanlæg (PW) samt kvælstofsanlæg (kryotanke og distributionssystemer). Ud over at være ansvarlige for drift, er vi også ansvarlige for mindre bygningsprojekter i de tilknyttede produktionsfaciliteter. Jobbet
Du bliver sammen med tre kollegaer ansvarlig for drift af områdets ventilationsanlæg, som forsyner både produktionsfaciliteter, laboratorier og kontorområder.
Arbejdsopgaverne vil være relateret til:
  • Daglig drift af områdets ventilationsanlæg, hvilket blandt andet omfatter daglig opfølgning på alarmer, fejlsøgning ved nedbrud, samt runderinger.
  • Løbende koordinering, opfølgning og dokumentation af både planlagte og uforudsigelige vedligeholdelsesaktiviteter, som fortrinsvis udføres af eksterne leverandører. Vi anvender internt i området SAP/PM til at planlægge og dokumentere vedligehold.
  • Deltagelse i større og mindre projekter, hvor du vil have mulighed for at komme med input, udføre review og godkende valgte løsning, samt være tæt på i forbindelse med implemeteringen.
  • Vi stræber hele tiden efter at forbedre, forenkle og ensrette vores processer, så du vil i høj grad blive opfordret til at komme med forbedringsforslag, vurdere potentialet i nye tiltag samt formidle og implementere forbedringer. Området er i konstant udvikling, så vores faciliteter skal hele tiden tilpasses produktionen af de nye lægemiddelkandidater. Dette betyder, at der ofte foregår ombygning af vores forsyninger, herunder ventilationsanlæg. Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Har en teknisk baggrund som maskinmester eller maskiningeniør.
  • Har et solidt kendskab til drift af ventilationsanlæg med en bred teknisk indsigt i opbygningen af ventilationsanlæg.
  • Har erfaring fra en lignende driftorganisation i den farmaceutiske industri, men dette er ikke et krav, blot en stor fordel.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.
  • Som person forestiller vi os, at du har gennemslagskraft og er målrettet. Du har gode samarbejdsevner og forstår at tilpasse din kommunikation til forskellige typer af mennesker, både internt i teamet og på tværs af organisationen. Du drives af at arbejde selvstændigt, og du kan lide at tage fat i opgaverne, også når de ikke bliver lagt til rette foran dig. Det er ligeledes vigtigt, at du trives i en foranderlig dagligdag, hvor dagen ikke altid kan planlægges i detaljer. Vi lægger desuden vægt på, at du er en holdspiller og kan holde humøret højt på trods af en til tider travl hverdag. Sætter du en ære i at drive og afslutte opgaverne til de givne deadlines, og kan du håndtere flere opgaver på én gang, samtidig med at du bevarer er godt overblik, ser vi meget frem til at høre fra dig. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stine Jessing, Associate Manager, på tlf. +45 3079 1896. Ansøgningsfrist
    28. maj 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    #LI-AMS1 Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i København

      Fri kontakt
      Are you motivated by leading and running Business-Critical projects? Do you thrive navigating among diverse agendas and cultures securing that projects are always delivered on time? Then please apply for this exciting Project Manager position in Karnov Group!
      • Forretningsudvikler
      • København
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i København

      Fri kontakt
      Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset? Så er denne stilling hos BMW noget for dig!
      • Forretningsudvikler
      • København
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Måløv

      Are you passionate about driving experimental research activities in a pharma setting, and would you like to turn that into the discovery of new pioneering drug candidates? Then you may be our new .
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Søborg

      Are you a highly experienced statistician looking for an opportunity to use your statistical knowledge and quality mindset to bring clinical projects to registration and market? Are you ready to wo..
      • Forretningsudvikler
      • Søborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    26. april 2024 6
    25. april 2024 4
    24. april 2024 4
    23. april 2024 3
    22. april 2024 4
    21. april 2024 4
    20. april 2024 4
    19. april 2024 4
    18. april 2024 4
    17. april 2024 4
    16. april 2024 4
    15. april 2024 7
    14. april 2024 5
    13. april 2024 5
    12. april 2024 5
    11. april 2024 5
    10. april 2024 5
    9. april 2024 5
    8. april 2024 5
    7. april 2024 6
    6. april 2024 6
    5. april 2024 5
    4. april 2024 5
    3. april 2024 4
    2. april 2024 4
    1. april 2024 5
    31. marts 2024 5
    30. marts 2024 5
    29. marts 2024 5
    28. marts 2024 4
    27. marts 2024 4