Facility Responsible

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Vores afdeling, OFP Production Support, i Måløv søger lige nu en dygtig og kompetent Facilitetsansvarlig til drift og vedligehold af vores produktionsfaciliteter, både indvendigt og udvendigt. Jobbet
Som vores nye Facilitetsansvarlige vil du indgå i en gruppe af i forvejen tre dygtige og kompetente medarbejdere med samlet ansvar for bygningsdrift indvendigt så vel som udvendigt på vores produktionsfaciliteter. Du bliver sammen med de tre andre ansvarlig for bygningsdriften, herunder • håndtering af vores eksterne medarbejdere
• planlægning og koordinering af nedluksperioder
• ombygninger og udvidelser
• diverse mindre projekter Din dagligdag vil være alsidig, men struktureret, da vi har retningslinjer, som vi skal efterleve. Det forventes, at du aktivt søger optimeringer og forbedringer i dagligdagen, så vi sammen reducerer vores omkostninger samtidig med, at vi sikrer en stabil drift. En del af arbejdet foregår i et GMP-reguleret miljø, hvor dokumentation er altafgørende. Dette er en fast del af dagligdagen, som du skal have lyst til, og kunne se værdien af. Vi arbejder ud fra produktionsfilosofien LEAN, hvilket betyder, at analyser er databaserede, og løsningerne velgennemtænkte, så vi sammen kan sikre det bedste produkt til vores patienter verden over. Kvalifikationer
For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at:
• Du har en relevant uddannelse som Bygningskonstruktør, byggeteknikker, håndværker med en overbygning eller lignende
• Du brænder for at arbejde med bygningsdrift og en bred vifte af kunder.
• Du gerne har erfaring indenfor den pharmaceutiske industri, men det er ikke et krav.
• Du kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.
Vi forestiller os, at du som person er en initiativrig og selvforvaltende team-player med gode samarbejdsevner, da der arbejdes tæt sammen med projektets øvrige afdelinger og faggrupper. Har du en konstruktiv can-do approach og er god til at have mange bolde i luften, vil du passe godt ind i teamet. Om afdelingen
Oral Finished Products (OFP) Production Support, er et nyetableret område i OFP Danmark, der består af ca. 100 personer, fordelt på to afdelinger. Teknisk support, ansvarlig for faciliteter og forsyning og lager, ansvarlig for lagerdrift og support på tværs af OFP produktion Danmark. Afdelingen har gennemgået et par ændringer på det seneste, og er nu organiseret tættere på OFP. Nu er vi nysgerrige og ivrige efter at drive en forbedringskultur og sætte en klar retning for områder som Circular for Zero, der driver vores faciliteter på en bæredygtig måde.
Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Troels D. Christiansen, Associate Manager, på tlf. +45 3079 2092 eller [email protected].
(I perioden d. 12.-25. juli, kan Michael F. Larsen, Associate Manager, kontaktes på tlf. +45 3075 9264 eller [email protected]) Ansøgningsfrist
30 Juli 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Måløv

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    <p>Motiveres du af en omskiftelig hverdag og et højt tempo? Trives du i en administrativ rolle med fokus på fremdrift? Vil du blive en del af et lille, men stærkt team? Så kan du være vores n..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Er du engageret i den grønne dagsorden, og har du erfaring med cirkulær økonomi og affaldshierarki? Vil du arbejde med affald, logistik og bæredygtighed i en ledende virksomhed i konstant udvikling..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 1