Processupporter til formulering i insulinproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vil du skabe gode historier og arbejde med processer, produktion og systematisk problemløsning? Kunne du tænke dig at arbejde med en varierende opgaveportefølje med stejl læringskurve, hvor der også er plads til humor, engangement og personlig udvikling? Så er du måske vores nye kollega. Med en viljestyrke udover det sædvanlige og et flair for systematisk problemløsning, samt en passion for procesoptimering og forbedringer af arbejdsgange i et produktionsmiljø, kan du blive en af vores nye processupportere til vores fyldefabrik i Bagsværd. Om afdelingen
Du vil blive en del af Product Supply Injectable Finished Products (PS IFP), der arbejder med produktion af forskelige diabetespræparater. Afdelingen hedder ”Supply and Formulation”, og består af ca. 180 højt dedikerede og professionelle medarbejdere. I vores teams arbejder vi tæt sammen på tværs af faggrænser for i sidste ende at bidrage til produktionen af produkter i den absolut bedste kvalitet. Om jobbet
Som processupporter vil du blive en del af et af et af vores to fantastiske og topprofessionelle supportteam i afdelingen Supply and Formulation, der varetager supporten til enten formulerings-processen eller vaske & sterilisationsprocesserne i vores insulinproduktion.
Vores produktion er i en hastig udvikling og vi arbejder hver dag med den intense puls, som en produktion medfører, men også med at optimerer produktionen og tilhørende udstyr og processer, så den kan følge med den hastige udvikling. Fabrikkens produktportefolie dækker over en stor del af alle injicerbare diabetes og fedme præparater – herunder både markedsførte produkter og late-phase klinikprodukter.
I tæt samarbejde med teamets øvrige medlemmer, vil du som primær opgave, sikre at produktionen kører på skinner og løse problemer, som opstår under produktionen samt udarbejdelse af diverse spændende opgaver. Produktionssupporten skal håndteres samtidig med, at du løbende har fokus på innovative måder hvorpå vi kan udvikle og forbedre vores processer og arbejdsgange i produktionen. Hvis der opstår udfordringer i produktionen, vil det være dig, der driver problemløsningen systematisk fra start til slut således at udfordringen ikke opstår igen. Arbejdet kan f.eks. indebære:
• Support til operatører
• Systematisk problemløsning
• Optimering af arbejdsgange og processer
• Opdatering af dokumenter og tilhørende træning
• Driftrapporter
• Løbende valideringer af udstyr og processer Arbejdet forgår i et dynamisk, men socialt og uformelt miljø, hvor vi lægger vægt på humor, engagement og sammenhold i en travl hverdag. Kvalifikationer
Vi forestiller os:
• At du er ingeniør, farmaceut eller lignende. Evt. erfaring med GMP produktion samt god forståelse for IT anses som en fordel.
• At du har et stærkt gåpåmod og en viljestyrke udover det sædvanlige.
• Du er struktureret, kvalitetsbevidst og engageret i dit arbejde samtidig med, at du formår at bevare overblikket når der arbejdes på flere opgaver parallelt.
• Du er en stærk kommunikator skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.
• Som person skal du se positivt på de udfordringer arbejdslivet kan byde på, og være i stand til at bidrage konstruktivt til hverdagens udfordringer. • Du trives med at arbejde selvstændigt og i grupper på tværs af afdelinger og organisation. Vi leder både efter nyuddannede og kollegaer med erfaring. Jobbet og opgaverne skræddersys til dine kvalifikationer. Samtidig er der tale om flere forskellige stillinger i samme område, hovedsageligt fastansættelser, men også et enkelt 12-måneders vikariat. Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
Kontakt Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Christopher Holst Nerild +45 3075 2630. Deadline
17 Februar 2023, men ansættelsessamtaler holdes løbende, og vi håber på at ansøgeren kan starte snarest muligt. Så ansøg hellere før end senere.
We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 71
25. april 2024 70
24. april 2024 77
23. april 2024 71
22. april 2024 73
21. april 2024 73
20. april 2024 74
19. april 2024 69
18. april 2024 66
17. april 2024 65
16. april 2024 64
15. april 2024 77
14. april 2024 77
13. april 2024 82
12. april 2024 74
11. april 2024 71
10. april 2024 79
9. april 2024 73
8. april 2024 73
7. april 2024 89
6. april 2024 95
5. april 2024 88
4. april 2024 87
3. april 2024 86
2. april 2024 88
1. april 2024 105
31. marts 2024 110
30. marts 2024 111
29. marts 2024 113
28. marts 2024 106
27. marts 2024 107