Automatikteknikker/Elektriker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Tør du udfordre dig selv i vores højteknologiske fyldefabrik? Så er du måske den nye engagerede kollega, vi søger i Supply and Formulation. Vi holder til i Bagsværd og er en afdeling bestående af dedikerede reperatører, teknikkere og supportere, hvis primære opgave er at supportere udstyr til sterilisation af materialer til vores fyldelinjer. Bliv en del af os. Ansøg i dag.

Om afdelingen
Afdelingens primære opgave er at supportere og vedligeholde alt udstyr der indgår i forsyningskæden til vores fyldelinjer. Vi arbejder med komplicerede processer, som kræver dedikation og teamarbejde for at lykkes. Arbejdsmiljøet vil være på klassificerede områder, det betyder at vi arbejder i ren-rums klassificering. Du vil blive del af et dedikeret team, som tager stort ansvar for den daglige drift, og selv koordinerer arbejdsdagen.

Jobbet
Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:
  • Vedligeholdelse, reparation og drift af vores procesudstyr
  • Overvågning af udstyr, prøvetagning, udførelse af test og dokumentation
  • Forebyggende vedligeholdelse, systematisk problemløsning og justering af maskiner og udstyr
  • Arbejdet med vores sterilisationsudstyr stiller meget høje krav til grundighed og kvalitet. Det vil være din opgave at sikre, at produkterne opfylder både kvalitets- og myndighedskrav, herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion. Vi arbejder dag og aften og har også vagtkald om natten. Denne stilling er en fast ansættelse.

    Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os at:
  • Du har en faglig baggrund som automatiktekniker eller elektriker
  • Du har erfaring fra et produktionsmiljø
  • Du har en interesse og flair for teknik og er fortrolig med brugen af IT
  • Du har gode skriftlige færdigheder på dansk
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et ren-rum og er fortrolig med GMP og/eller har kendskab til aseptisk produktion

  • Vi forventer, at du som person:
  • Er handlingsorienteret og viser initiativ ved at bidrage og drive opgaver selvstændigt og i team.
  • Trives i en varieret arbejdsdag og kan favne en bred vifte af opgaver
  • Kan tage ansvar og er meget opmærksom på kvaliteten af dit arbejde
  • I afdelingen sker der hyppigt uforudsete ting, som kan medføre omprioriteringer og forandringer. Således skal du være klar til at håndtere de udfordringer og forandringer, som ligger foran dig og til løbende at tilegne dig nye færdigheder. Vi vægter samarbejde højt, så du skal have en positiv indstilling og lysten til at løse opgaver i fællesskab med kolleger.

    Arbejde hos Novo Nordisk
    Hos Novo Nordisk venter vi ikke på forandringer. Vi driver forandringer. Vi er en dynamisk virksomhed i en endnu mere dynamisk branche, og vi ved, at det, der har bragt os derhen, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil gøre os succesfulde i fremtiden. Vi omfavner ånden af eksperimentering og stræber efter ekspertise uden at være fikseret på perfektion. Vi viger aldrig tilbage for muligheder for at udvikle os, vi griber dem. At arbejde hos Novo Nordisk er at arbejde hen imod noget, der er større end os selv, og det er en kollektiv indsats. Novo Nordisk er afhængig af det fælles potentiale og samarbejdet mellem sine mere end 40.000 medarbejdere for at ændre livet til det bedre for millioner af patienter, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Sammen kommer vi længere. Sammen forandrer vi livet.

    Kontakt
    Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Anders M. Ludvigsen på +45 30 75 35 79.

    Ansøgningsfrist
    16. April 2023
    Der vil blive holdt løbende samtaler og stillingsopslaget vil blive lukket når relevant kandidat er fundet.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København V

      Fri kontakt
      Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    12. maj 2024 89
    11. maj 2024 90
    10. maj 2024 85
    9. maj 2024 85
    8. maj 2024 77
    7. maj 2024 76
    6. maj 2024 85
    5. maj 2024 85
    4. maj 2024 88
    3. maj 2024 84
    2. maj 2024 84
    1. maj 2024 79
    30. april 2024 71
    29. april 2024 66
    28. april 2024 76
    27. april 2024 76
    26. april 2024 71
    25. april 2024 70
    24. april 2024 77
    23. april 2024 71
    22. april 2024 73
    21. april 2024 73
    20. april 2024 74
    19. april 2024 69
    18. april 2024 66
    17. april 2024 65
    16. april 2024 64
    15. april 2024 77
    14. april 2024 77
    13. april 2024 82
    12. april 2024 74