Kemiker til Biotech & Rare Disease API afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Drømmer du om, at du med dit arbejde gør en forskel for andre mennesker? Så er muligheden her.

Vi søger en kemiker, der har lyst til alsidigt arbejde i en succesfuld afdeling i rivende udvikling, som også er derfor vi udvider teamet med en ekstra kemiker.

Du vil blive en del af Biotech & Rare Disease API afdeling 050. Afdelingen består af 100 medarbejdere opdelt i fem teams og en stabsfunktion. Vi er beliggende i Hillerød og producerer i øjeblikket bl.a. API til blødermedicin, der bruges til at behandle og forhindre blødning hos patienter med hæmofili B, en arvelig blødningsforstyrrelse forårsaget af mangel på et koagulationsproteinet kaldet faktor IX. Vi producerer endvidere Mim8, der er et nyt next-generation FVIII mimetic og har nye produkter på vej ind i vores produktion, hvilket også er derfor vi søger en ny kollega.
Jobbet:
Du vil blive en del af ”Podelab og Support” teamet, som bemander fabrikkens egne driftslaboratorier. Teamet består af 5 (snart 6) laboranter og 1 (snart 2) kemikere. Gruppens kernekompetence er opformering af mammale celler til produktionen, hvilket foregår i et dedikeret podelaboratorie under aseptiske forhold, hvor omhyggelighed og præcision er essentielt. Herudover begynder HPLC analyser at fylde mere og mere. Gruppen varetager derudover en mængde forskellige driftsrelaterede opgaver, f.eks. fremstilling af medie, celletælling, miljømonitorering, udportionering samt forsendelse af prøver fra produktionen. Derudover har gruppen også ansvar for håndtering og vedligehold af udstyr tilhørende laboratoriet, optimeringopgaver, problemløsningsopgaver og LEAN-projekter.
Vi er underlagt GMP-regler, hvorfor det er vigtigt, at du er ansvars- og kvalitetsbevidst samt fungerer godt med, at alle arbejdsgange skal dokumenteres. Du kommer til at indgå i det løbende arbejde med at optimere rutiner og arbejdsgange, hvorfor der stilles høje krav til gode samarbejdsevner, initiativ og fleksibilitet. Arbejdet forgår i et travlt, men socialt afslappet og uformelt miljø, hvor vi lægger vægt på optimisme, vilje, humor, engagement og overholdelse af aftaler.
Kvalifikationer:
• Du relevant akademisk uddannelse.
• Du har erfaring med GMP/ISO fra lægemiddel- eller levnedsmiddelproduktion
• Du er struktureret, omhyggelig og besidder masser af godt humør
• Du har erfaring med HPLC.
• Du evner at bevare et godt overblik, når der er et højt arbejdspres.
Dine opgaver: Som vores nye HPLC ansvarlige kemiker, skal du i samarbejde med de 2 dedikeret laboranter drive kvalficering af nye HPLC metoder i takt med at vi får nye produkter i huset. Du kommer til at arbejde med afvigelser og opdateringer af standard operating procedurer (SOP´s) hvor du anvender LEAN og systematisk problem løsning. Sammen med teamet, skal du være med til at tage initiativ til, at vi løbende optimerer vores processer. Du kommer til at samarbejde med en bred vifte af stakeholdere såsom udviklingen (CMC), Quality Assurance (QA), teknisk support, miljøteam. Derudover bliver en af dine opgaver at yde support til driften af vores proces i podelaboratoriet. Laboranterne er din vigtigste stakeholder og du kommer til at beskæftige dig med at forstå, hvordan arbejdsgangen er i podelaboratoriet. Du vil dertil også varetage en rolle, som ”Proces Responsibel” med fokus på GMP. Når der opstår udfordringer i produktionen, er det dig, der sikrer overblikket, så problemerne kan løses systematisk, hurtigt og effektivt. Du spiller således en nøglerolle i at få processen til at køre stabilt. Du vil også skulle vurdere impacten på produktkvalitet og sikre at vi lever op til myndighedskrav. Afdelingen er på en spændende rejse med mange nye produkter, både teknisk og procesrelateret, så deltagelse i optimerings- og standardiseringsprojekter bliver en del af din nye hverdag.
Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i et område med engagerede kollegaer, hvor ingen dage ligner hinanden. Vi har en stærk forventning om, at du vil udvikle både dine faglige og personlige kompetencer for at være med til at fortsætte Novo Nordisks historie af 100 års innovation og lederskab inden for diabetesbehandling.
Du skal have god evne til at udtrykke dig både skriftligt og mundtligt og du skal beherske brug af Microsoft Officepakken. Du skal være engageret og trives med at arbejde med skiftende opgaver og planer, der ændres og tilpasses produktionen.
Hos os er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange mennesker liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med meget talentfulde kollegaer og en lang række muligheder for løbende professionel og personlig udvikling.
Deadline
Tidsfrist for ansøgning er d. 05.02.2022.
Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline.
Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Pernille Eskam Jensen på tlf. +45 3079 0652.
Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 69
1. maj 2024 73
30. april 2024 74
29. april 2024 70
28. april 2024 81
27. april 2024 82
26. april 2024 78
25. april 2024 73
24. april 2024 71
23. april 2024 69
22. april 2024 84
21. april 2024 83
20. april 2024 84
19. april 2024 82
18. april 2024 78
17. april 2024 76
16. april 2024 70
15. april 2024 81
14. april 2024 86
13. april 2024 84
12. april 2024 82
11. april 2024 80
10. april 2024 73
9. april 2024 68
8. april 2024 70
7. april 2024 80
6. april 2024 80
5. april 2024 77
4. april 2024 75
3. april 2024 76
2. april 2024 77