Energispecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vi søger en energispecialist, der kan hjælpe os med gøre en betydelig forskel gennem indsamling, styring og behandling af energidata fra forskellige kilder.
Jobbet
Som vores nye kollega, bliver du en del af et professionelt team, som er med til at indsamle, behandle og analysere energidata fra forskellige kilder og på tværs af forretningen og det enkelte Novo Nordisk Campus.
Vores højeste prioritet er sikre pålidelig drift samt støtte forretningen med at kunne træffe kvalificerede beslutninger for fremtidige investeringsprojekter. Alt dette via adgang til kvantificeret og kvalificeret energidata.
Som Energispecialist vil du spille en afgørende rolle i forhold til at afdække potentiale og identificere risici, gennem indsamling af data, samt foretage dybdegående analyser af bl.a. energi-data med henblik på at risikostyre, optimere og skabe synergier mellem fabrikker.
Gennem din ekspertise og dit arbejde med data er du samtidig med til at simulere og forecaste energiscenarier som skal understøtte beslutningsgrundlaget for fremtidige investeringsprojekter, såsom den geografiske placering af Novo Nordisks fremtidige fabrikker.
Opgaven består som minimum af:
• Indsamling af data fra adskillige, forskelligartede datakilder, herunder BMS, ECS, PME (f.eks. fra energiproduktion, -transmission, -forbrug), simuleringsdata, samt data fra prædiktive modeller
• Bidrage til udvikling af en dataplatform til indlæsning, opbevaring, behandling og eksponering af disse data, samt til træning, registrering, og servering af prædiktive modeller
• Anvendelse og analyse af data i samarbejde med projektledere og forretningens driftsfolk, med henblik på beslutningsunderstøttelse og intelligent drift. Dette kunne være i form af databaserede rapporter, udvikling af dynamiske dashboards eller prædiktive modeller som giver optimal udnyttelse af data.
• Opbygning, vedligeholdelse og dokumentation af datapipelines og produkter, til anvendelse i drift og projekter på tværs af organisationen, samt i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere
• Bidrage med din viden og dine kompetencer til strategiske og forretningsudviklende aktiviteter som understøttes af energidata
• Skal kunne præsentere og kommunikere risici på en forståelig måde i diverse fora og på flere niveauer i organisationen.
Kvalifikationer
• Du har en videregående uddannelse, f.eks. maskinmester, ingeniørmæssig eller naturvidenskabelig baggrund.
• Du har måske tilegnet dig stærke IT-faglige kompetence gennem tidligere stillinger.
• Indsigt i energisektoren samt kendskab til ny energiteknologi betragtes som en klar fordel, men ikke et krav.
• Du har erfaring med databaser, energidata behandlingsværktøjer som ECS, PME, EnergiPro og visualiseringsværktøjer som Power BI, og/eller cloud Platforme er en fordel, men ikke et krav.
• Du er en fordel hvis du har indsigt i systemydelser og er bekendt med lovgivningen på dette område, men det er ikke et krav. Som person er du interesseret i at lære og arbejde i nye udviklingsværktøjer, dataformater og sprog. Du har et naturligt fokus på slutbrugerne og en stærk forretningsforståelse. Du er positiv, udadvendt og søger samarbejdet, hvor du kan dele ud af din viden. Du kan fordybe dig i analyserne, men også sikre det brede perspektiv.
Om Afdelingen
Du vil blive ansat som en del af organisationen Corporate Facilities, hvor vi i dag er 280+ medarbejdere, som servicerer hele ejendomsporteføljen i Novo Nordisk, med Facility Management ydelser. Til daglig vil du blive en del afdelingen som hedder Service Centre Bagsværd. Vi er en afdeling bestående af 15 personer med forskellige roller og ansvarsområder, hvor du vil blive en del af et team, som i øjeblikket udgør 5 kollegaer, som arbejder med energidata.
I vores daglige drift af diverse forsyninger og i vores forsyningsprojekter indgår data og dataanalyse som et væsentligt element. Det kan være alt fra damp, vand, spildevand, fjernvarme, køl og elproduktion samt for forbrugere indenfor disse områder.
Om Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt For yderligere information kontakt Ronni Jensen, på +45 3075 0525.

Ansøgningsfrist 1 januar, 2024.

Du behøver ikke at uploade en ansøgning. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a project manager that is looking for a new and exciting challenge in the pharmaceutical industry? Would you like to further develop your project management expertise and take part in an ex..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager or training professional with a passion for driving successful training projects in a dynamic and fast-paced environment? Do you have a passion for competence..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Are you highly skilled within risk management and large construction projects? Do you want to drive the risk management process in building a brand-new factory in Måløv? Can you multitask and drive..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kan du drive den digitale omstilling af driftsfunktionen til gavn for hele organisationen 3F? Brænder du for den gode service? Er du initiativrig, kvalitetsbevidst og kan prioritere dine opgaver? V..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
8. maj 2024 18
7. maj 2024 19
6. maj 2024 18
5. maj 2024 17
4. maj 2024 18
3. maj 2024 16
2. maj 2024 16
1. maj 2024 16
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 14
25. april 2024 12
24. april 2024 11
23. april 2024 10
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 12
9. april 2024 11
8. april 2024 10