Chefsygeplejerske til afdeling for Allergi, Hud- og kønssygdomme på Herlev og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi søger en chefsygeplejerske der har mod på at stå i spidsen for en allerede velorganiseret afdeling, og som kan bidrage til, at afdelingens vision om at pleje og behandling er af højeste faglige standard fastholdes. Du skal endvidere prioritere en fortsat høj patientoplevet kvalitet og tilfredshed for patienter i både kortere eller længere behandlingsforløb.

Du vil blive en del af en afdeling, som har en høj forskningsaktivitet, og du skal derfor kunne understøtte afdelingens udvikling, initiativer og aktivitet inden for forskning, herunder forskning i sygepleje.

Som chefsygeplejerske skal du i samarbejde med cheflægen varetage den strategiske, administrative, økonomiske, faglige og personalemæssige ledelse af afdelingen. Du skal desuden kunne være med til at videreudvikle rammerne for et højt behandlingsniveau og et attraktivt arbejdsmiljø. Det er desuden vigtigt, at du er tydelig i din rammesætning og kan inspirere, motivere og lede andre til at nå deres mål.

Du vil referere direkte til en af hospitalets kontaktdirektører, og du bliver en del af hospitalsledelsen, der består af direktion, stabschefer og afdelingsledelser, og vil få et tæt samarbejde med disse. Dine samarbejdsevner vil også blive sat i spil, når du i din dagligdag, skal samarbejde med andre hospitaler samt deltage i råd og udvalg både inden- og uden for hospitalet.

Stillingen tiltrædes den 1. april 2023 eller efter nærmere aftale.

Om afdelingen I afdeling for Allergi, Hud- og Kønssygdomme er der både akutte patienter og patienter, der kommer til udredning, opfølgning og kontrol af en behandling. Afdelingen har overvejende ambulante forløb, dog er der senge til rådighed, hvis behovet for indlæggelse er til stede.

Afdelingen består af Hudsygdomme klinik og Allergisygdomme klinik. Under Hudsygdomme klinikken hører Kønssygdomme klinik, Kontaktallergi klinik og Videncenter for Allergi. Under Allergisygdomme klinik hører Laboratorium for medicinsk allergologi og Dansk Anæstesi Allergi Center (DAAC).

Afdelingen har en stor forskningsaktivitet og er tildelt Global Excellence prisen, som er en sundhedspris, der tildeles faglige miljøer på regionens hospitaler, hvis indsats er i verdensklasse, når det gælder forskning, udvikling og ibrugtagning af ny viden om teknologier og nye behandlingsformer til gavn for patienterne.

Vi er aktuelt 165 ansatte, som bl.a. omfatter sygeplejersker, social- og sundhedspersonale, bioanalytikere, lægesekretærer, forskningsmedarbejdere og læger.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmeside.

Om dig Det er vigtigt, at du:

  • kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder
  • arbejder ambitiøst, åbent og målrettet med at inddrage patienter og pårørende
  • har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere og kan sætte medarbejdernes potentialer i spil
  • har fokus på den faglige udvikling og videreførelse af det gode arbejdsmiljø
  • er åben og anerkendende i din kommunikation og tager ansvar for og prioriterer et godt arbejdsmiljø
  • har dokumenteret ledelseserfaring, og en lederuddannelse, gerne på master- eller diplomniveau
  • er visionær, initiativrig og sparrer og samarbejder med afsnitsledere
  • er beslutningsstærk og involverende
  • har dansk autorisation som sygeplejerske, og gerne sygeplejeerfaring inden for dermatologi

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsen vil ske i henhold til overenskomst for ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået med Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Stillingen tiltrædes 1. april 2023, eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Helene Bliddal Døssing på telefon 21 99 58 89 eller cheflæge Claus Zachariae på telefon 40 44 43 20.

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er den 29. januar. Send din ansøgning via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt 7. februar og anden samtalerunde den 21. februar 2023.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører personprofilanalyse. Dette sker elektronisk, og det forventes, at der gives personlig tilbagemelding ved et møde i uge 6-7.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvisningsmateriale
  • Stillingsbeskrivelse
  • Værdier for ledelse i Region Hovedstaden
  • Hospitalets ambition ”Godt behandlet”
  • Fokusområder for Region Hovedstaden
  • Region Hovedstadens ledelsesgrundlag
  • Region Hovedstadens Hospitalsplan

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hellerup
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. maj 2024 9
22. maj 2024 9
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 12
16. maj 2024 11
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 7