Cheflæge til Afdeling for Led- og Knoglekirurgi på Herlev og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Afdeling for Led- og Knoglekirurgi en er en af landets største ortopædkirurgiske afdelinger, som varetager både akut og elektiv kirurgi, herunder højt specialiseret behandling.

Vi søger en dygtig og erfaren leder med energi og inddragende ledelsesstil, som brænder for at være med til at sætte retningen for afdelingen og for regionens største akuthospital sammen med chefsygeplejersken, medarbejdere, interne og eksterne kolleger samt direktionen og den øvrige hospitalsledelse.

Stillingen som cheflæge er ledig til besættelse den 1. juni 2023.

Om afdelingen Afdelingen består af ca. 350 medarbejdere fordelt på to matrikler. Afdelingen har årligt 80.000 ambulatoriebesøg, 65 operationslejer ugentlig og 82 senge fordelt på tre sengeafsnit og er meget aktiv inden for klinisk forskning.

Afdelingen har hovedfunktion indenfor traumatologi, infektions- og idrætskirurgi, regionsfunktion indenfor fod, ankel- og alloplastikkirurgi og højt specialiseret funktion indenfor skulder/albue- og håndkirurgi. Den akutte behandling varetages primært på Herlev Hospital, mens den elektive behandling foregår på Gentofte Hospital.

Afdelingen har en teamstruktur med syv teams, og en strategi for ledelse af patientforløb med udgangspunkt i Region Hovedstadens strategi ’Fokus og Forenkling’ og hospitalets ambition ’Godt Behandlet’.

Ledelsesteamet i afdelingen samarbejder med direktionen i en proces, der skal styrke den samlede ledelse i afdelingen.

Afdelingen arbejder med flere pejlemærker for at sikre faglig udvikling og høj faglig standard indenfor bl.a. udredning og behandling, patientoplevet kvalitet og høj patienttilfredshed.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmesider på henholdsvis Herlev og Gentofte.

Om dig Stillingen ønskes besat af en speciallæge i ortopædisk kirurgi.

Det er vigtigt, at du

  • kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder
  • kunne begå dig blandt alle faggrupper og i et tværfagligt ledelsesteam og lægge vægt på at være en synlig leder på begge matrikler
  • er tydelig i din rammesætning og kan inspirere, motivere og lede andre til at nå deres mål
  • har dokumenteret forskningsaktivitet
  • forstår at koble udfordringer i en politisk ledet organisation til daglig ledelse, der giver mening for patienter og personale
  • arbejder ambitiøst, åbent og målrettet med at inddrage patienter og pårørende
  • være god til at samarbejde og trække på netværk og ressourcer uden for afdelingen
  • har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer internt og eksternt og kan sætte medarbejdernes potentialer i spil
  • er åben og anerkendende i din kommunikation og kan stå på mål for et godt arbejdsmiljø
  • har erfaring med ledelse, og gerne en lederuddannelse på master eller tilsvarende niveau

Løn og ansættelsesvilkår Ansættelse vil som udgangspunkt ske på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer, indgået med Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Stillingen tiltrædes 1. juni 2023.

Yderligere oplysninger om stillingen Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør René Priess på telefon 21 64 83 54 eller chefsygeplejerske Susann Vellier Hansen på telefon 61 27 14 29.

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er søndag den 29. januar 2023. I ansøgningen bedes du til at forholde dig til hver af de syv kompetencer, som lægerollen indeholder. Du sender ansøgningen via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt den 10. februar og anden samtalerunde den 24. februar 2023.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører personprofil-analyse. Dette sker elektronisk, og der gives personlig tilbagemelding i uge 7 eller 8.

Den faglige bedømmelse udgør en separat del af ansættelsesprocessen. Formålet med den faglige bedømmelse er at vurdere, om ansøgeren er i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, som de formuleres i stillingsbeskrivelsen for den pågældende stilling, jf. Region Hovedstadens vejledning "Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger" af 12. december 2019.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvisningsmateriale
  • Stillingsbeskrivelse
  • Værdier for ledelse i Region Hovedstaden
  • Hospitalets ambition ”Godt behandlet”
  • Fokusområder for Region Hovedstaden
  • Region Hovedstadens ledelsesgrundlag
  • Region Hovedstadens Hospitalsplan

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hellerup
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. maj 2024 9
22. maj 2024 9
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 12
16. maj 2024 11
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 7