Resultatorienteret teamleder til IT Teknik, System platforme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Brænder du for IT, systemer og sammenhæng – har du solid personaleerfaring, og synes du, at personaleledelse er det mest vigtige i verden? – Så kig med her!

Du får nu en unik mulighed for at komme helt tæt på Region Sjællands IT drift, tæt nok på til at gøre en stor forskel for regionens mange brugere og borgere. Samtidig med at du bruger hverdagen til at drive og lede dine teams.

Du vil være med til udviklingen af regionens store tværgående systemer og applikationer. Du vil fungere som et professionelt leveranceorgan i forbindelse med drift og projekter, som du i samarbejde med dine medarbejdere og kolleger styrer ressourcer ud fra.

Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive en af afdelingens 3 teamledere med den direkte personaleledelse for 3 teams med tekniske specialister, der drifter og udvikler regionens applikationer og integrationer. Du kommer til at spille en aktiv rolle i en travl afdeling, som er fagligt og socialt velfungerende. Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som gør en forskel for mange, både kolleger, medarbejdere og brugere.

Som kommende kollega Maria Berg fortæller: ”Det er fedt at være teamleder i IT-teknik, fordi man er med til at skabe sammenhæng og løsninger, der er til gavn for os selv og brugerne. Der er ikke to dage, der er ens, og det er for mig en væsentlig faktor for at blive dygtigere og lære hele tiden. Vi er et hold af super engagerede ledere og medarbejdere, og det er godt at mærke den gejst og vilje, der er til at finde løsninger og hjælpe brugerne og kollegerne."

Du får primært ansvar for:

  • Personaleledelse med afholdelse af MUS og andre relevante samtaler
  • Udvikling af teamet til at håndtere forretningens fremtidige behov
  • Ressourcestyring og andre administrative opgaver
  • At medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen
  • Deltagelse i relevante fora f.eks. styregrupper og leverandørsamarbejde

Er du resultatorienteret og klar på at motivere andre til at nå deres personlige mål?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og baggrund indenfor IT samt erfaring med personaleledelse, gerne af større teams.

Som person er du resultatorienteret og har et højt drive, og du trives med at nå afdelingens samlede mål. Du er en tydelig leder, der motiverer andre til at nå deres personlige mål og i særdeleshed hjælper dem med at skabe gode løsninger.

Din udadvendthed gør, at du går forrest og kan inspirere og støtte andre i teamet. Du har en god tilgang til og respekt for andre mennesker og er vant til at lykkes med din åbne og ærlige kommunikation.

Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af de daglige driftsopgaver, og du kan med dine lederegenskaber sikre, at afdelingens opgaver løses med rette faglighed og kvalitet.

Som leder har du blik for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, trivsel, engagement og udvikling. Du sikrer gennem løbende kompetenceudvikling af teamet, at de rette kompetencer tilføres i forhold til afdelingens mål, og at afdelingen udvikler sig i takt med de eksterne krav. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk lederfigur i organisationen, hvor medarbejderne ser dig som en respekteret og tilgængelig leder.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

  • Du har erfaring med ledelse af specialister, der varetager vidt forskellige opgaver
  • Du er selvledende og kan drive processer samt igangsætte opgaver og forandringer
  • God forståelse for og kendskab til it samt it drift
  • Har kendskab til eller er certificeret i ITIL og gerne Prince2

Har du lyst til at vide mere?

Der er ansøgningsfrist den 13. marts 2023. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Ansættelse kan ske snarest muligt.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Gitte Ramløse på telefon 93 56 77 79 eller mail [email protected]

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 22.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holbæk

    Join [xxxxx] on their mission to leverage technology in a newly established role as Head of Global IT and support their ambitions and need for a more integrated global IT setup. Lea..
    • Afdelingsleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4