Laborant til Analytical Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Er du ivrig efter at spille en rolle i udformningen af fremtidens behandling af diabetes, hæmofili og svær overvægt? Trives du i en samarbejdsvillig, innovativ og socialt engagerende arbejdsatmosfære, der værdsætter teknisk ekspertise? Hvis ja, så starter din rejse her. Tag del i vores mission - ansøg nu og bliv et værdsat medlem af vores team!

Om afdelingen
Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) Analytical Support er en del Novo Nordisk Development. Afdelingen er bredt funderet inden for specialanalyser, der understøtter udvikling og produktion af Novo Nordisks lægemidler. Vi er ansvarlige for udvikling af analysemetoder, validering, dokumentation, karakterisering og levering af analyseresultater for nye lægemidler, råvarer samt forskellige procesrelaterede urenheder og hjælpestoffer.

Du bliver en del af Biophysical Analysis-teamet, som består af 12 dedikerede medarbejdere. Teamets stærke samarbejdsånd fremmer et miljø, hvor samarbejde og innovation trives, hvilket gør det muligt for os at levere analytisk support og analysedrift af høj kvalitet. Dine bidrag til dette team vil blive værdsat, og du vil få muligheder for professionel vækst og udvikling.

Jobbet
I CMC Development arbejder vi løbende på at optimere vores arbejdsgange gennem automatisering og digitalisering af manuelle processer og på at forenkle ved hjælp af LEAN.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med både kemikere og andre laboranter i teamet på tværs af de mange projekter i Novo Nordisks projektportefølje.

Dine primære opgaver vil være at anvende forskellige analyseteknikker og -udstyr til analytiske formål. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til:
  • Spektroskopiteknikker som UV, fluorescens og NMR (Nuclear Magnetic Resonance).
  • Teknikker til kvantificering og karakterisering af ikke-synlige partikler (MFI og Flowcam).
  • Lys- og røntgenspredningsteknikker som DLS (Dynamic Light Scattering), SLS (Static Light Scattering) og SAXS (Small-Angle X-ray Scattering).
  • Kalorimetriske teknikker som ITC (isotermisk titreringskalorimetri) og DSC (differential scanningskalorimetri).

  • Du kommer også til at vedligeholde udstyr og samarbejde med forskellige afdelinger i Novo Nordisk om at udvikle og validere analysemetoder for proteiner og peptider.

    Stillingen omfatter både udviklings- og driftsopgaver (vi analyser 25.000 prøver om året) så du skal være interesseret i begge dele.

    Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os at du:
  • Har en baggrund som laborant, laboratorietekniker, bioanalytiker eller tilsvarende.
  • Har erfaring med biofysisk karakterisering, herunder teknikker som spektroskopi (UV, fluorescens, NMR), Lys- og røntgenspredningsteknikker (DLS/SLS), kalorimetri (ITC/DSC) eller partikelkvantificering/karakterisering (MFI, Flowcam).
  • Behersker dansk både mundtligt og skriftligt, samtidig et fagligt niveau på engelsk.
  • Udviser interesse for at implementere nye automatiserede processer og digitale løsninger.
  • Forståelse for kvalitetsstandarder og erfaring med GMP-systemer som LIMS er en fordel.
  • Derudover trives et dynamisk teammiljø, hvor opgaver kan blive omprioriteret samt at arbejde selvstændigt og tage ansvar for udstyr, analyse og dokumentation. Du er god til at multitaske og holde fokus fra prøveforberedelse til resultatrapportering på tværs af forskellige projekter. Som person er du fleksibel, engageret og har en "can-do"-attitude. Medbringer du energi, humor og en struktureret tilgang til dit arbejde, der fremmer samarbejdet med kemikere og andre laboranter, ser vi frem til at høre fra dig. Om Novo Nordisk
    Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Skipper, Associate Manager, på +45 3079 7364. Ansøgninstfrist
    25. februar 2024 Vi gennemgår løbende ansøgninger, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Din motivation er vigtig for os, men du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere nogle linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Ørestad

      Are you passionate about clinical systems, quality, and above all training within Clinical Trials?Are you excited by the possibility to be working with clinical systems and sees it as a unique oppo..
      • Forretningsudvikler
      • Ørestad
      Få mere info
    • Forretningsudvikler (studiejob) i Herlev

      Coor søger en dygtig og engageret studentermedhjælper til vores projektafdeling. Som studentermedhjælper kommer du til at hjælpe med bygningsvedligehold, udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og i..
      • Forretningsudvikler
      • Herlev
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Brøndby

      Vi søger en engageret udviklingskonsulent for vores dagtilbudsområde, som har lyst til at blive en del af et fagområde, som har en stor betydning for den tidlige indsats for børn og familier. Du vi..
      • Forretningsudvikler
      • Brøndby
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i København

      At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
      • Forretningsudvikler
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    14. maj 2024 15
    13. maj 2024 15
    12. maj 2024 21
    11. maj 2024 21
    10. maj 2024 21
    9. maj 2024 21
    8. maj 2024 17
    7. maj 2024 18
    6. maj 2024 17
    5. maj 2024 17
    4. maj 2024 17
    3. maj 2024 16
    2. maj 2024 17
    1. maj 2024 20
    30. april 2024 19
    29. april 2024 18
    28. april 2024 18
    27. april 2024 18
    26. april 2024 17
    25. april 2024 15
    24. april 2024 15
    23. april 2024 14
    22. april 2024 17
    21. april 2024 17
    20. april 2024 18
    19. april 2024 16
    18. april 2024 15
    17. april 2024 15
    16. april 2024 12
    15. april 2024 17
    14. april 2024 17