Maskinmester / Maskiningeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vi søger en ny kollega, der gennem den daglige drift, sit optimerings mindset og stor systematisk tilgang er med til at sikre driftsstabilitet til vores finrensningsfabrikker Purification Plants (PP). Novo Nordisk i Kalundborg er en ”by i byen”. Området ligger en times kørsel fra København, dækker 1.350.000 m2 og rummer mange fabrikker, laboratorier og eget vejnet. Vi producerer ca. 50 % af verdens insulin, og vi er på forkant med udvikling inden for teknologi, systemer, metoder og processer. På verdensplan er mange millioner mennesker afhængige af vores produkter, hvilket stiller store krav til kvalitet og compliance, når vi producerer i vores store produktionsanlæg. Hvis du finder det spændende og udfordrende at være med til at sikre dette, så er du måske vores ny kollega. Om afdelingen Purification Plants Production Support (PPPS) er en supportafdeling i PP, som består af ca. 120 medarbejdere fordelt på 4 teams som dækker områderne - Kalibrering, EL, ATEX, CE, SAP, Mechanical Maintenance, Køl/ Frost, Ventilation/HVAC & Utility Production Support. Purification Plants (PP) består af 4 finrensningsfabrikker og en spraytørrer, hvor vi oprenser Insulin & GLP - og p.t. er nye produkter til markedet ligeledes under indkøring og validering i vores fabrikker. Afdelingens mål er at sikre, at produktionen af finrenset API (Active Pharmaceutical Ingredient) i PP forløber stabilt og uden utilsigtet stop. Jobbet
Du bliver en del af vores Maintenance Team og vil referere til Associate Manager. Håndværkerne i teamet planlægger selv og afvikler vedligeholdelsesopgaverne og sikrer derved optimal drift på vores anlæg. Planlægning udføres i tæt samarbejde med produktionen og proces-/driftssupport. Du motiveres af afvekslende problemstillinger, der kræver dialog, samarbejde, overblik og forståelse for produktionsprocesser. Samtidig er du ”nysgerrig på detaljen” og lytter til erfaringen. Du kommer til at drive projekter, typisk i tæt samarbejde med interessenter, øvrige kollegaer og eksterne leverandører. Du vil bl.a. komme til at arbejde med samspillet mellem pumper, ventiler, trykbærende systemer og andre systemer til regulering af flowsystemer, som en del af en større proces. Du har også gerne kendskab til f.eks. køle- og fryseanlæg, damp og andre utility anlæg. Derfor er det forventningen, at du er ude i fabrikkerne så meget som muligt og du har en hands-on tilgang, som du kombinerer med krav, teori, akademisk tilgang og det som vi hos os kalder; go-look-see. Dokumentation af ændringer vil blive en del af din dagligdag, ligesom jobbet også består af andre dokumentationsopgaver relateret til dit arbejde. Stillingen rummer en stor tværfaglig samarbejdsflade. Udover samarbejde og kontakt med interne kunder og eksterne konsulenter og leverandører, vil der være erfaringsudveksling på tværs af de 4 finrensningsfabrikker, en spraytørrer samt i hele PS API Produktionen. En organisation, der rummer over 3000 ansatte. Kvalifikationer
Du skal gerne have en uddannelse som Maskinmester / Maskiningeniør og meget gerne have erfaring med drift og vedligehold. Kendskab til GMP/ISO 9000 vil være en fordel. LEAN værktøjer og systematisk problemløsning er en væsentlig del af jobbet, og solid erfaring med det vil blive foretrukket. Der er en stor del af dokumentation og computerarbejde i jobbet, så det er vigtigt at du trives med dette. Ligeledes er erfaring med SAP er en fordel. Vi søger en kandidat med et positivt mindset, der er ansvarsbevidst, målrettet og initiativrig og har den faglige nysgerrighed i behold, som har flyvehøjde og tænker i helheder. Jobbet kræver forandringsparathed samt evner og lyst til at gennemføre løbende forbedringer/optimeringer af processer og arbejdsrutiner. Selvstændighed er en forudsætning, men du skal også kunne samarbejde med forskellige faggrupper, hvorfor der kræves gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har en humoristisk sans og kan på en positiv måde håndtere pressede situationer med mange bolde i luften. Du motiveres af kombinationen af selv at have en tilstrækkelig grad af hands-on på anlæggene, samtidig med dokumentationsarbejde. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra procesindustri og produktion. Hos os vil du få muligheden for at sætte et fingeraftryk i form af performance og teknisk stabilitet i en organisation i kraftig vækst og med høj puls. Hvis du er vores nye kollega, kan vi garantere dig nogle udfordringer og karrieremuligheder, som du vil få svært ved at finde andre steder. I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager, Rene Alhouch på 30750783. Deadline 31 oktober 2023. Venligst send dit motiverede CV og dit eksamensbevis snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Bliv en del af vores spændende arbejdsplads Vi tilbyder 3 spændende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for spildevand, jord og virksomhedsområdet. Du får mass..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet SSP-området i [xxxxx] er i en rivende udvikling. Vi søger derfor en fagligt stærk SSP-konsulent til at drive flere at vores nuværende og kommende SSP-indsatser. Dette er en..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you ready to step into a pivotal role where your expertise will drive quality and compliance standards within Active Pharmaceutical Ingredient (API) IT? Would you like to lead the charge in set..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 67
14. maj 2024 65
13. maj 2024 63
12. maj 2024 76
11. maj 2024 76
10. maj 2024 71
9. maj 2024 74
8. maj 2024 69
7. maj 2024 67
6. maj 2024 80
5. maj 2024 80
4. maj 2024 82
3. maj 2024 77
2. maj 2024 79
1. maj 2024 81
30. april 2024 74
29. april 2024 73
28. april 2024 82
27. april 2024 80
26. april 2024 79
25. april 2024 77
24. april 2024 78
23. april 2024 76
22. april 2024 81
21. april 2024 80
20. april 2024 80
19. april 2024 72
18. april 2024 65
17. april 2024 62
16. april 2024 59
15. april 2024 70